Sănătate

Singuri putem face puțin,
împreună putem face mult mai mult.

Susținem proiecte dedicate sănătății, cu atât mai mult în perioade critice cum este aceasta pe care o parcurgem în prezent, când ne-am alăturat partenerilor tradiționali – Crucea Roșie Română, Dăruiește Viață și HOSPICE Casa Speranței – pentru a sprijini:

  • medicii aflați în prima linie, care au avut nevoie urgentă de echipamente de protecție;
  • pacienții confirmați pozitiv, care au avut nevoie urgentă de aparate de ventilație și materiale de strictă necesitate;
  • bolnavii de cancer, care au nevoie de continuarea tratamentelor a căror lipsă le-ar pune viața în pericol.

10.000
beneficiari anual

1.700.000
euro investiți în proiecte

Dăruiește Viață

ENGIE este unul dintre primii parteneri ai asociației Dăruiește Viață, reușind să derulăm împreună proiecte care au contribuit la îmbunătăţirea sistemului medical românesc, prin modernizarea unor centre medicale de excelență profesională şi dotarea cu aparatură medicală de înaltă performanţă a instituţiilor medicale publice. Suntem printre primii care au crezut în ideea, la care s-au raliat deja mii de companii și persoane fizice, de a construi de la zero prima clinică integrată de oncologie și radioterapie pediatrică.

Află mai multe

HOSPICE Casa Speranței

Credem în viziunea HOSPICE Casa Speranței, aceea că fiecare clipă din viață trebuie trăită fără durere și cu demnitate, alături de cei dragi. De aceea, cu fiecare donație și kilometru alergat de colegii noștri, sprijinim fundația pentru a oferi gratuit servicii specializate de îngrijire paliativă.

Află mai multe

Casiopeea

Aproape 9.500 de femei din România sunt diagnosticate în fiecare an cu cancer mamar. Multe dintre cazuri, mai ales din zonele defavorizate, sunt depistate târziu, iar femeile ajung pe masa de operație pentru extirparea unuia sau chiar a ambilor sâni. De aceea, ne alăturăm demersului inițiat de asociația Casiopeea de a le sprijini pe femeile care au suferit o intervenție chirurgicală pentru a își redobândi echilibrul psihologic.

57.000
euro investiți

1.500
femei beneficiare

keyboard_arrow_up