Electricitate

Reducerea costurilor legate de energie reprezintă o prioritate pentru noi

Ne dăm seama cât de important este ca totul să funcționeze în parametri optimi. Tocmai de aceea venim în sprijinul clienților noștri cu oferte și soluții adaptate, cu preţuri competitive și o relație bazată pe încredere. Pentru ca tu să îți foloseşti energia doar pentru activitățile care îți fac plăcere. De restul ne ocupăm noi.

ENGIE One

Electricitate, gaz şi servicii într-un singur pachet.

Ai toată energia de care ai nevoie, pe un singur contract şi o singură factură cu valoare fixă lunară, calculată în funcție de tipul locuinței tale.

Oferte electricitate

ENGIE e-Ampero

 • 0,345 lei/kWh energie activă
 • 12 luni preţ fix la energia activă

ENGIE e-Elec 36

 • 0,285 lei/kWh energie activă
 • 50% reducere în primele 3 luni de contract
 • 0,28 lei/zi abonamentul
 • 36 luni preţ fix la energia activă
 • Voucher de 100 lei pentru manoperă la reparaţii
Condiţiile ofertei sunt completate de clauzele contractuale generale. Preţurile finale sunt exprimate în lei/kWh şi conţin pretul energiei active, tariful de rezervare si următoarele tarife reglementate: tarif distribuţie, tarif introducere energie electrică, tarif extragere energie electrică, certificate verzi, contribuția pentru cogenerare si acciza necomercială. Preţurile finale nu conțin T.V.A. (19%); acesta va fi facturat separat. Preţurile finale se pot modifica în funcţie de schimbările tarifelor reglementate aprobate de Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei.
Conform Ordinului ANRE nr. 33/2014, preţurile reglementate pentru energia electrică reactivă se aprobă anual de către ANRE. Nu se plăteşte energie electrică reactivă aferentă consumului de energie electrică al clienţilor casnici cu putere aprobată mai mică sau egală cu 30 kW. Energia activă şi tarifele reglementate nu conţin TVA.

Întrebări frecvente

 • Vreau un contract de furnizare a energiei electrice, însă nu am contor.

  Dacă nu ai încă contor de electricitate trebuie să contactezi mai întâi furnizorului tău actual, iar apoi te aşteptăm să îţi alegi oferta ta ENGIE.

 • Am contor de energie electrică, dar contractul nu este pe numele meu. Cum pot schimba titularul contractului?

  Poți schimba rapid și simplu titularul contractului direct din această pagină. Aici îți alegi produsul pe care dorești să îl contractezi și urmezi pașii din contractare. Pentru finalizarea procesului vei avea nevoie de:

  • act de identitate, act de proprietate/folosinţă spaţiu și seria și indexul contorului de energie (o poză a contorului). Suplimentar, dacă spaţiul este deţinut de mai mulţi proprietari mai ai nevoie de acordul lor şi de copiile actelor de identitate. De asemenea, dacă nu eşti tu proprietar, ai nevoie să încarci acordul scris al acestuia şi actul lui de identitate.

  Este posibil să îți solicităm documente suplimentare în funcție de particularitățile solicitării tale.

  Totuşi, dacă online-ul nu e varianta potrivită pentru tine, poți încheia contractul de energie în oricare dintre centrele de relații clienți.

 • Am contract de energie electrică, însă cu un alt furnizor. Cum pot schimba furnizorul de energie?

  Poți schimba rapid și simplu furnizorul de energie direct din această pagină. Aici îți alegi produsul pe care dorești să îl contractezi și urmezi pașii din contractare. Pentru finalizarea procesului vei avea nevoie de:

  • act de identitate, act de proprietate/folosinţă spaţiu și ultima factură de gaze naturale (față/verso). Elimină preţul energiei de pe factura ta înainte să încarci fişierul. ENGIE Romania nu va analiza şi nu va lua în considerare această informaţie. Suplimentar, dacă spaţiul este deţinut de mai mulţi proprietari mai ai nevoie de acordul lor şi de copiile actelor de identitate. De asemenea, dacă nu eşti tu proprietar, ai nevoie să încarci acordul scris al acestuia şi actul lui de identitate.

  Este posibil să îți solicităm documente suplimentare în funcție de particularitățile solicitării tale.

  Totuşi, dacă online-ul nu e varianta potrivită pentru tine, poți încheia contractul de energie în oricare dintre centrele de relații clienți.

 • Am găsit o altă ofertă ENGIE potrivită nevoilor mele de consum. Ce este de făcut?

  În cazul în care ești deja client ENGIE și dorești să alegi o altă ofertă din portofoliul nostru te așteptăm pe engie.ro. Aici îți alegi tipul de energie pentru care dorești să schimbi titularul contractului: gaze naturale sau energie electrică și urmezi pașii din contractare. Detalii importante găsești aici.

  Totuşi, dacă online-ul nu e varianta potrivită pentru tine, poți încheia contractul de energie în oricare dintre centrele de relații clienți.

keyboard_arrow_up