Electricitate

Creează cu ENGIE un nou început cu ofertele de energie electrică!

Fie că ești deja client ENGIE sau nu, ți-am pregătit oferte de energie electrică competitive, adaptate nevoilor tale de consum. Poți contracta acum oferta dorită, rapid și simplu online, fără să fie necesar să te deplasezi în centrele noastre de relații clienți.

ofertă recomandată

ENGIE Star: energia bună începe cu prima lună.

Alege oferta ENGIE Star și ai gratuit prima lună de consum, în limita a 100 de lei, cu noul tău contract de energie electrică pe piața liberă.
Ai întrebări despre liberalizarea pieței de energie electrică?
Înainte să decizi ce ofertă ți se potrivește, citește mai multe informații despre liberalizarea pieței în pagina creată special pentru tine.
Vezi detalii

Oferte electricitate

ENGIE Star

ENGIE Star

 • 0,395 lei/kWh energie activă
 • Prima factură gratuit
  în limita a 100 de lei (TVA inclus)
 • 12 luni preț fix la energia activă
 • Factură pe e-mail
ENGIE Star

ENGIE e-Ampero

 • 0,395 lei/kWh energie activă
 • 12 luni preț fix la energia activă
ENGIE e-Elec 36

ENGIE e-Elec 36

 • 0,325 lei/kWh energie activă
 • 0,35 lei/zi abonamentul
 • Plus un discount de 50% la prețul energiei active în primele 3 luni
 • 36 luni preț fix la energia activă
ENGIE One

ENGIE One

 • gaz, electricitate și servicii tehnice într-un singur pachet
 • Preț de furnizare energie fix,
  garantat 12 sau 24 luni
 • 1 singur contract și 1 singură factură cu valoare fixă lunară
 • Include servicii tehnice periodice pentru instalația de utilizare gaze naturale și centrala termică (35 kW)
Condițiile ofertei sunt completate de clauzele contractuale generale. Prețurile finale sunt exprimate în lei/kWh și conțin prețul energiei active, tariful de rezervare și următoarele tarife reglementate: tarif distribuție, tarif introducere energie electrică, tarif extragere energie electrică, certificate verzi, contribuția pentru cogenerare și acciza necomercială. Prețurile finale nu conțin T.V.A. (19%); acesta va fi facturat separat. Prețurile finale se pot modifica în funcție de schimbările tarifelor reglementate aprobate de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei. Conform Ordinului ANRE nr. 33/2014, prețurile reglementate pentru energia electrică reactivă se aprobă anual de către ANRE. Nu se plătește energie electrică reactivă aferentă consumului de energie electrică al clienților casnici cu putere aprobată mai mică sau egală cu 30 kW. Energia activă și tarifele reglementate nu conțin TVA.

Nu știi ce ofertă e mai potrivită pentru tine?

Lasă-ne datele tale, iar un consilier ENGIE te va contacta pentru a alege împreună o ofertă.

Numărul de telefon începe cu zero și este compus din 10 cifre.

Întrebări frecvente

 • Vreau să închei un contract de energie online. Care sunt pașii și ce documente sunt necesare?

  Am creat pentru tine un video explicativ prin care să îți prezentăm pas cu pas cum poți încheia online un contract de gaze naturale sau de energie electrică. Simplu, rapid și sigur.

  Ești client ENGIE?
  Urmărește video-ul de mai jos.

  Eşti client ENGIE?

  Nu ești încă client ENGIE?
  Urmărește video-ul de mai jos.

  Nu eşti încă client ENGIE?

 • Vreau un contract de furnizare a energiei electrice, însă nu am contor.

  Dacă nu ai încă contor de electricitate trebuie să contactezi mai întâi furnizorului tău actual, iar apoi te așteptăm să îți alegi oferta ta ENGIE.

 • Am contor de energie electrică, dar contractul nu este pe numele meu. Cum pot schimba titularul contractului?

  Poți schimba rapid și simplu titularul contractului direct din această pagină. Aici îți alegi produsul pe care dorești să îl contractezi și urmezi pașii din contractare. Pentru finalizarea procesului vei avea nevoie de:

  • act de identitate, act de proprietate/folosință spațiu și seria și indexul contorului de energie (o poză a contorului). Suplimentar, dacă spațiul este deținut de mai mulți proprietari mai ai nevoie de acordul lor și de copiile actelor de identitate. De asemenea, dacă nu ești tu proprietar, ai nevoie să încarci acordul scris al acestuia și actul lui de identitate.

  Este posibil să îți solicităm documente suplimentare în funcție de particularitățile solicitării tale.

  Totuși, dacă online-ul nu e varianta potrivită pentru tine, poți încheia contractul de energie în oricare dintre centrele de relații clienți.

 • Am contract de energie electrică, însă cu un alt furnizor. Cum pot schimba furnizorul de energie?

  Poți schimba rapid și simplu furnizorul de energie direct din această pagină. Aici îți alegi produsul pe care dorești să îl contractezi și urmezi pașii din contractare. Pentru finalizarea procesului vei avea nevoie de:

  • act de identitate, act de proprietate/folosință spațiu și ultima factură de gaze naturale (față/verso). Elimină prețul energiei de pe factura ta înainte să încarci fișierul. ENGIE Romania nu va analiza și nu va lua în considerare această informație. Suplimentar, dacă spațiul este deținut de mai mulți proprietari mai ai nevoie de acordul lor și de copiile actelor de identitate. De asemenea, dacă nu ești tu proprietar, ai nevoie să încarci acordul scris al acestuia și actul lui de identitate.

  Este posibil să îți solicităm documente suplimentare în funcție de particularitățile solicitării tale.

  Totuși, dacă online-ul nu e varianta potrivită pentru tine, poți încheia contractul de energie în oricare dintre centrele de relații clienți.

 • Am găsit o altă ofertă ENGIE potrivită nevoilor mele de consum. Ce este de făcut?

  În cazul în care ești deja client ENGIE și dorești să alegi o altă ofertă din portofoliul nostru, poți încheia un contract online aici, simplu și rapid. Tot ce trebuie să faci este să alegi tipul de energie pentru care dorești o ofertă nouă și urmezi pașii de contractare.

  Totuși, dacă online-ul nu e varianta potrivită pentru tine, poți încheia contractul de energie în oricare dintre centrele de relații clienți.

keyboard_arrow_up