Electricitate

Energie electrică de la furnizorul tău de încredere

Fie că ești deja client ENGIE sau nu, ți-am pregătit oferte de energie electrică competitive, adaptate nevoilor tale de consum. 

ofertă recomandată

Ampero Verde

Alege Ampero Verde și ai energie electrică produsă în România din surse 100% regenerabile. În plus, reduci amprenta de carbon a familiei tale și contribui la un viitor mai verde pentru generațiile următoare.

Oferte electricitate

ENGIE Star

Ampero

 • 4,076 lei/kWh energie activă
 • Perioada de aplicare a ofertei tip:
  până la data de 31.03.2023
AMPERO VERDE

Ampero Verde

  • 4,076 lei/kWh energie activă
  • Perioadă de aplicare a ofertei:
   până la data de 31.03.2023
  • Energie electrică 100% din surse regenerabile , produsă în România
  • Contribui la un viitor mai verde pentru generațiile următoare
Condițiile ofertei sunt completate de clauzele contractuale generale. Preţurile finale sunt exprimate în lei/kWh şi conţin prețul energiei active și următoarele tarife reglementate: tariful de introducere energie electrică în reţea, tariful de extracţie energie electrică din rețea, costul serviciilor de sistem, tarifele de distribuţie, certificate verzi, contribuția pentru cogenerare şi acciza necomercială. Prețurile finale nu conțin T.V.A. (19%); acesta va fi facturat separat. Prețurile finale se pot modifica în funcție de schimbările tarifelor reglementate aprobate de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei. Conform Ordinului ANRE nr. 33/2014, prețurile reglementate pentru energia electrică reactivă se aprobă anual de către ANRE. Nu se plătește energie electrică reactivă aferentă consumului de energie electrică al clienților casnici cu putere aprobată mai mică sau egală cu 30 kW. Energia activă și tarifele reglementate nu conțin TVA. Ofertele noastre de energie sunt disponibile si pe comparatorul de oferte ANRE.
keyboard_arrow_up