Electricitate

Energie electrică de la furnizorul tău de încredere

Fie că ești deja client ENGIE sau că urmează să devii, ți-am pregătit oferte de energie electrică competitive, adaptate nevoilor tale de consum. 

ofertă

Alege Ampero Verde!

Ai energie electrică verde și până la
100 de lei reducere la prima factură.

Oferte electricitate

AMPERO VERDE

Ampero Verde

    • începând cu 0,68 lei/kWh*
    • Perioadă de aplicare a ofertei: 10 luni (până în ultima zi a lunii în care acestea expiră).
    • Energie electrică 100% din surse regenerabile, produsă în România
    • Contribui la un viitor mai verde pentru generațiile următoare
*Prețul reprezintă valoarea minimă ce poate fi facturată clienților casnici conform OUG nr. 27 /2022. Prețul final facturat va fi aplicat în funcție de consumul realizat lunar și poate varia în fiecare lună. Mai multe detalii în pagina engie.ro/plafonare.
Condițiile ofertei sunt completate de clauzele contractuale generale. Preţurile finale sunt exprimate în lei/kWh şi conţin prețul energiei active și următoarele tarife reglementate: tariful de introducere energie electrică în reţea, tariful de extracţie energie electrică din rețea, costul serviciilor de sistem, tarifele de distribuţie, certificate verzi, contribuția pentru cogenerare şi acciza necomercială. Prețurile finale conțin T.V.A. (19%); acesta va fi facturat separat. Prețurile finale se pot modifica în funcție de schimbările tarifelor reglementate aprobate de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei. Conform Ordinului ANRE nr. 33/2014, prețurile reglementate pentru energia electrică reactivă se aprobă anual de către ANRE. Nu se plătește energie electrică reactivă aferentă consumului de energie electrică al clienților casnici cu putere aprobată mai mică sau egală cu 30 kW. Energia activă și tarifele reglementate nu conțin TVA. Ofertele noastre de energie sunt disponibile si pe comparatorul de oferte ANRE.
keyboard_arrow_up