Tu ajuți natura activând factura electronică,
iar noi te ajutăm cu lucrările din casă

Activează factura electronică!

ENGIE te răsplătește cu o reducere de 10% la o gamă de servicii pentru casa ta disponibile pe platforma ajusto.ro la activarea facturii pe e-mail: amenajări interioare, montaje electronice și electrocasnice, renovări, curățătorie. Noi ne ocupăm de micile tale lucrări de acasă pentru ca tu să ai mai mult timp liber.

Accesezi oricând factura

Primești factura electronică de îndată ce aceasta este emisă și o poți vizualiza de oriunde ești, oricând dorești.

Plătești simplu și rapid

Ai posibilitatea de a plăti factura electronică direct din e-mail. Fără să faci drumuri în plus.

Ești eco-responsabil

O alegere simplă azi, va avea un efect important mâine. Activează factura pe e-mail și natura îți va mulțumi.

Odată cu activarea facturii pe e-mail vei primi pe adresa aleasă și alte
informări/notificări contractuale, imediat ce acestea au fost emise.

Consultă lista de servicii reduse cu 10%

Pentru mai multe informaţii despre serviciile oferite de Ajusto, ne poţi contacta la numărul de Call Center 031 800 9000, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 - 17:00, sau prin formularul de contact de pe Ajusto.ro

Ajusto

Află mai multe despre Ajusto!

Ajusto este o platformă online oferită de ENGIE Romania prin care poți beneficia rapid și ușor de serviciile necesare pentru casă sau birou: de la amenajări și reamenajări interioare, montaje și demontaje, la servicii de curățătorie de saltele și canapele. Tu doar programezi online lucrarea, iar noi selectăm meșterii potriviți pentru intervențiile tale! Rămâne doar să te bucuri de rezultate! Pentru mai multe detalii poți accesa pagina engie.ro/ajusto.

Întrebări frecvente

 • Care sunt modalitățile prin care pot activa factura electronică?

  Daca ești client casnic poti activa factura electronică prin completarea formularului din această pagină, prin intermediul aplicatiei mobile sau contului online MyENGIE, cu ajutorul consilierului ENGIE in cel mai apropiat centru de relatii clienți sau la numărul de Call Center 021.9366.

  Clienții noncasnici își pot activa factura electronică din aplicația mobilă sau contul online MyENGIE, cu ajutorul unui consilier ENGIE în cel mai apropiat centru de relații clienți sau la numărul de Call Center 021.9366.

 • Cât timp este valabil voucherul?

  Voucherul este valabil 12 luni de la data primirii e-mail-ului.

 • Cum pot folosi voucherul?

  Pentru a folosi voucherul, intră pe ajusto.ro și adaugă serviile dorite în coș. Înainte să finalizezi comanda, adaugă codul de voucher primit pe e-mail. Reducerea se aplică la întregul coș de cumpărături.

 • Care sunt orasele incluse in campanie?

  Campania este organizată și desfășurată pe teritoriul României și este disponibilă pentru următoarele orașe: Arad, Baia Mare, Bistrița, Brăila, Brașov, București, Buzău, Călărași, Câmpina, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Focșani, Galați, Iași, Ilfov, Medgidia, Năvodari, Oradea, Petroșani, Pitești, Ploiești, Slobozia, Suceava, Târgoviște, Târgul Mureș, Timișoara.

  Disponibilitatea serviciilor diferă în funcție de locația geografică selectată la plasarea comenzii pe site-ul Ajusto. Pentru mai multe informații, consultă Regulamentul Oficial al campaniei sau ajusto.ro.

 • Mi-am activat factura electronică în perioada de campanie, dar nu am primit voucherul cadou. Ce pot face?

  Transmiterea voucherului se va face la adresa de e-mail pe care ai folosit-o pentru activarea facturii pe e-mail, în maximum 2 săptămâni de la finalizarea procesului de activare.

 • Pot utiliza o altă adresă de e-mail atunci cand comand pe ajusto.ro, diferită față de adresa pe care am folosit-o la activarea facturii electronice?

  Da, poți utiliza orice adresă de e-mail atunci când folosesti codul de reducere pe platforma Ajusto.

keyboard_arrow_up