Creatorii de energie
dau verde binelui

Fii și tu un creator de energie și contribuie, alături de noi și Habitat for Humanity România, la un viitor mai bun pentru copiii de la SOS Satele Copiilor România. Activează-ți factura pe e-mail în doi pași simpli: te autentifici în calitate de client și confirmi adresa de e-mail la care vei primi, în fiecare lună, factura ta ENGIE.

400
de copii
vulnerabili

aflați în grija SOS Satele Copiilor, care vor avea șansa unui viitor mai bun.

Prima
comunitate socială

eficientă energetic și care își va produce propria energie electrică verde.

Economii
la facturile
de energie

atât la cea de gaze, cât și la
cea de energie electrică.

Cum dăm verde binelui:
instalăm panouri fotovoltaice și eficientizăm energetic spații pentru educație și consiliere psihologică

400 de copii vulnerabili, aflați în grija SOS Satele Copiilor, vor avea șansa unui viitor mai bun. Prin parteneriatul cu Habitat for Humanity România, vom instala panouri fotovoltaice pe cele 15 clădiri din cadrul comunității SOS Satele Copiilor București, iar două clădiri vor fi reabilitate și eficientizate energetic și transformate în spații pentru educație și consiliere psihologică.

Astfel, SOS Satele Copiilor va deveni prima comunitate socială eficientă energetic și care își va produce energia electrică necesară pentru consum. ENGIE finanțează proiectul cu 400.000 de euro, iar angajații vor face voluntariat pe șantier. În plus, și clienții ENGIE pot contribui, indirect, la cauza socială, dar și la un mediu mai curat, prin activarea facturii pe e-mail.

Cine sunt copiii SOS Satele Copiilor pe care îi ajutăm?

Asociația SOS Satele Copiilor are în grijă copii rămași fără îngrijirea părinților sau aflați în risc de separare, din comunitățile vulnerabile din trei regiuni din țară. În satele SOS, copiii locuiesc împreună cu o mamă socială, Mama SOS, și se bucură de iubire, îngrijire, educație și consiliere psihologică. Pe lângă copiii care locuiesc în casele sociale, asociația oferă îngrijire și pentru copiii din comunitățile vulnerabile, ca aceștia să poată crește în familia lor și aibă o educație potrivită.

ENGIE Romania este partener strategic al asociației SOS Satele Copiilor. În 2015, împreună cu asociația Habitat for Humanity, ENGIE a finanțat reabilitarea și eficientizarea energetică a celor 12 case sociale din București. În cei cinci ani de la finalizarea sa, proiectul a adus SOS Satele Copiilor economii importante la factura de energie, în cuantum de aproximativ 100.000 de euro. Economiile astfel realizate au fost utilizate de asociație pentru programele de îngrijire, educație și consiliere psihologică.

keyboard_arrow_up