Plafonarea prețurilor și exceptarea de la plata contravalorii anumitor tarife la gaze naturale și energie electrică

Află ce înseamnă și cum se aplică schema de sprijin privind plafonarea prețurilor la gaze naturale și energie electrică, precum și exceptarea de la plata contravalorii anumitor tarife, în perioada 01.11.2021 – 31.03.2022.

Vezi detalii

Eficiență energetică

Consumul eficient de energie, la îndemâna ta.

Află mai multe

Facility management

Proprietatea ta e pe mâini bune.

Vezi detalii

Green Energy

Energia viitorului, cheia independenţei tale energetice.

Află mai multe
news

Business News

Ȋn călătoria ta pentru atingerea obiectivelor de tranziţie către o economie cu impact neutru asupra mediului înconjurător, îţi oferim informaţii utile despre proiectele și soluţiile noastre business, evoluţia pieţei de energie, dar si despre povești de succes scrise împreună cu clienţii noștri.

Află detalii

Energia de mâine

Energia de mâine înseamnă soluţii inovatoare azi: un mix amplu de resurse energetice și o transformare viabilă a afacerii tale,
pentru a asigura un viitor sustenabil generaţiilor viitoare.

Tranziția către energie verde

Alege potenţialul nelimitat al energiei regenerabile, pentru o economie verde și durabilă, și contribuie activ la reducerea emisiilor de carbon și protejarea mediului.

Creează-ți propria energie de business

Asigură independenţa energetică, siguranţa și confortul afacerii tale prin tehnologiile sustenabile de producere a energiei electrice și soluţiile de mobilitate electrică.

O companie inteligentă

Eficientizează afacerea ta cu ajutorul soluţiilor tehnologice la cheie, a modernizării infrastructurii și a optimizării proceselor de business pentru adaptarea la noua eră digitală.

Contact

Call Center: 021 9366

  • Disponibil Luni – Vineri
  • Intervalul orar 08:30 – 19:00

MyENGIE.
Mereu cu tine, online.

În contul tău MyENGIE ai acces la toate informațiile tale de client. Plătești facturile, transmiți indexul autocitit sau programezi servicii tehnice oricând, de oriunde ai nevoie.

Google PlayApp Store

Noutăți

Povești de succes | 07-12-2022

ENGIE X DONA.Logistică: Parteneriat de succes pentru reducerea costurilor cu energia electrică

Prin implementarea soluţiei oferite de ENGIE, DONA.Logistică va obţine o reducere a consumului de energie electrică din reţeaua publică de aproximativ 40% prin producţia proprie de energie verde, contribuind astfel și la reducerea impactului asupra mediului

Detalii

Piața de energie | 05-12-2022

Fonduri europene pentru modernizarea sectorului energiei și nu numai

Finalul de an vine cu vești bune pentru distribuitorii de energie din România. Aceștia pot accesa finanţări pentru extinderea şi modernizarea reţelei, prin Fondul pentru Modernizare, conform unui comunicat transmis de către ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Detalii

Piața de energie | 05-12-2022

Piața de energie, în continuare sub presiune

Piața de gaze naturale a continuat în trend ascendent, cu noi maxime PZU în august și septembrie, adică 848, respectiv 912 lei/MWh și cu cel mai mare preț tranzacționat până acum, și anume 1.208 lei/MWh, pe 26 august 2022.

Detalii

Soluțiile noastre | 05-12-2022

Soluţii pentru decarbonizarea afacerii tale

Direct asociată cu provocările reprezentate de schimbările climatice și de riscurile creșterii medii a temperaturii, decarbonizarea presupune o revizuire completă a sistemului de producție și a modului în care consumăm energia.

Detalii
keyboard_arrow_up