Inspirație pentru viitor

Descoperă e-XPLORE Business - soluția integrată de mobilitate electrică

Vezi detalii

Plafonarea prețurilor și exceptarea de la plata contravalorii anumitor tarife la gaze naturale și energie electrică

Află ce înseamnă și cum se aplică schema de sprijin privind plafonarea prețurilor la gaze naturale și energie electrică, precum și exceptarea de la plata contravalorii anumitor tarife, în perioada 01.11.2021 – 31.03.2022.

Vezi detalii

Eficiență energetică

Consumul eficient de energie, la îndemâna ta.

Află mai multe

Facility management

Proprietatea ta e pe mâini bune.

Vezi detalii

Green Energy

Energia viitorului, cheia independenţei tale energetice.

Află mai multe
news

Business News

Ȋn călătoria ta pentru atingerea obiectivelor de tranziţie către o economie cu impact neutru asupra mediului înconjurător, îţi oferim informaţii utile despre proiectele și soluţiile noastre business, evoluţia pieţei de energie, dar si despre povești de succes scrise împreună cu clienţii noștri.

Află detalii

Energia de mâine

Energia de mâine înseamnă soluţii inovatoare azi: un mix amplu de resurse energetice și o transformare viabilă a afacerii tale,
pentru a asigura un viitor sustenabil generaţiilor viitoare.

Tranziția către energie verde

Alege potenţialul nelimitat al energiei regenerabile, pentru o economie verde și durabilă, și contribuie activ la reducerea emisiilor de carbon și protejarea mediului.

Creează-ți propria energie de business

Asigură independenţa energetică, siguranţa și confortul afacerii tale prin tehnologiile sustenabile de producere a energiei electrice și soluţiile de mobilitate electrică.

O companie inteligentă

Eficientizează afacerea ta cu ajutorul soluţiilor tehnologice la cheie, a modernizării infrastructurii și a optimizării proceselor de business pentru adaptarea la noua eră digitală.

Contact

Call Center: 021 9366

  • Disponibil Luni – Vineri
  • Intervalul orar 08:00 – 20:00

MyENGIE.
Mereu cu tine, online.

În contul tău MyENGIE ai acces la toate informațiile tale de client. Plătești facturile, transmiți indexul autocitit sau programezi servicii tehnice oricând, de oriunde ai nevoie.

Google PlayApp Store

Noutăți

Comunicate de presă | 15-05-2023

Saint-Gobain și ENGIE Romania anunță demararea lucrărilor de construire a celui mai mare parc fotovoltaic on-site din România

ENGIE Romania și Saint-Gobain anunță demararea lucrărilor de construire a celui mai mare parc fotovoltaic on-site din România. Amplasat pe terenul fabricii de sticlă Saint-Gobain din Călărași, pe o suprafață de 14 hectare, sistemul de panouri fotovoltaice va fi destinat producerii de energie regenerabilă în cadrul sitului industrial, producția rezultată urmând a fi folosită 100% pentru autoconsum.

Detalii

Noutăți | 24-04-2023

ENGIE, în parteneriat cu ParkLake Shopping Center, a lansat primul proiect de încărcare a autovehiculelor electrice

Ȋn contextul accelerării tranziţiei către surse de energie cu un impact neutru asupra mediului înconjurător, decarbonizarea transportului rutier este una dintre prioritățile care se configurează din ce în ce mai pregnant atât la nivel european, cât și în România. Industria auto se concentrează tot mai mult pe mobilitatea verde, vehiculele electrice contribuind masiv la reducerea amprentei de carbon.

Detalii

Povești de succes | 16-03-2023

ENGIE X Popeci Utilaj Greu: Instalarea unei centrale fotovoltaice cu o putere de 323 kWp pentru producerea de energie verde

Susținând nevoia de business a companiei Popeci Utilaj Greu de a reduce costurile cu energia electrică, dar şi demersul de protecție a mediului înconjurător, ENGIE a implementat soluția instalării unei centrale fotovoltaice

Detalii

Povești de succes | 07-12-2022

ENGIE X DONA.Logistică: Parteneriat de succes pentru reducerea costurilor cu energia electrică

Prin implementarea soluţiei oferite de ENGIE, DONA.Logistică va obţine o reducere a consumului de energie electrică din reţeaua publică de aproximativ 40% prin producţia proprie de energie verde, contribuind astfel și la reducerea impactului asupra mediului

Detalii
keyboard_arrow_up