EVoluăm împreună

Descoperă e-XPLORE Business - soluția integrată de mobilitate electrică

Vezi detalii

Alege Ampero Business şi ai 10% discount la serviciile Ajusto!

Contractează oferta de energie electrică şi beneficiezi de discount la o gamă variată de servicii pentru biroul tău.

Vezi Detalii

Cu Thermo Hybrid Business ai ȋncălzire eficientă pentru biroul tău!

Alege soluția de ȋncălzire cu pompă de căldură aer-apă şi te bucuri de multiple avantaje.

Vezi detalii

Eficiență energetică

Consumul eficient de energie, la îndemâna ta.

Află mai multe

Facility management

Proprietatea ta e pe mâini bune.

Vezi detalii

Green Energy

Energia viitorului, cheia independenţei tale energetice.

Află mai multe
news

Business News

Ȋn călătoria ta pentru atingerea obiectivelor de tranziţie către o economie cu impact neutru asupra mediului înconjurător, îţi oferim informaţii utile despre proiectele și soluţiile noastre business, evoluţia pieţei de energie, dar si despre povești de succes scrise împreună cu clienţii noștri.

Află detalii

Energia de mâine

Energia de mâine înseamnă soluţii inovatoare azi: un mix amplu de resurse energetice și o transformare viabilă a afacerii tale,
pentru a asigura un viitor sustenabil generaţiilor viitoare.

Tranziția către energie verde

Alege potenţialul nelimitat al energiei regenerabile, pentru o economie verde și durabilă, și contribuie activ la reducerea emisiilor de carbon și protejarea mediului.

Creează-ți propria energie de business

Asigură independenţa energetică, siguranţa și confortul afacerii tale prin tehnologiile sustenabile de producere a energiei electrice și soluţiile de mobilitate electrică.

O companie inteligentă

Eficientizează afacerea ta cu ajutorul soluţiilor tehnologice la cheie, a modernizării infrastructurii și a optimizării proceselor de business pentru adaptarea la noua eră digitală.

Contact

Call Center: 021 9366

  • Disponibil Luni – Vineri
  • Intervalul orar 08:00 – 20:00

MyENGIE.
Mereu cu tine, online.

În contul tău MyENGIE ai acces la toate informațiile tale de client. Plătești facturile, transmiți indexul autocitit sau programezi servicii tehnice oricând, de oriunde ai nevoie.

Google PlayApp Store

Noutăți

Soluțiile noastre | 15-11-2023

PPA – viitorul energiilor sustenabile pentru afaceri inteligente

Contractele de tip PPA (Power Purchase Agreement) reprezintă acorduri pe termen lung pentru furnizarea energiei electrice din surse regenerabile, fiind o soluție ideală pentru companiile care își doresc o mai bună predictibilitate a costurilor la energie, dar și siguranța aprovizionării cu volumele necesare bunei funcționări a activităților.

Detalii

Soluțiile noastre | 15-11-2023

Pompa de caldură aer-apă – soluția sustenabilă pentru ȋncălzirea eficientă a spațiului tău de lucru

O pompă de căldura hibridă aer-apă reprezintă una dintre cele mai moderne soluții pentru reducerea costurilor de ȋncălzire, oferind un grad de eficiență mult mai mare ȋn comparație cu sistemele tradiționale de ȋncălzire prin utilizarea energiei din mediu.

Detalii

Piața de energie | 15-11-2023

Piața de energie: Criza energetică – stimul pentru energia regenerabilă

Ȋn primele nouă luni ale anului 2023, piața de energie din România a avut parte de numeroase provocări, ca urmare a instabilității pieței în plan internațional, manifestată, în primul rând, la nivelul prețurilor. Deși, odată cu începutul anului 2023, prețurile au intrat pe un trend descendent care a dus la o ușoară stabilizare, costurile energiei rămân într-o zonă de volatilitate ridicată. Acest nivel scăzut de predictibilitate din piața de energie a transformat securitatea energetică într-o prioritate, atât la nivel european, cât și național.

Detalii

Povești de succes | 27-10-2023

ENGIE | RADOX: Soluția prin care vor fi evitate anual emisii echivalente pentru 132 de tone de dioxid de carbon

Susținând obiectivul RADOX de a optimiza costurile cu energia electrică şi de a implementa soluții pentru reducerea amprentei de carbon, ENGIE a instalat o centrală fotovoltaică cu o putere de 395 kWp.

Detalii
keyboard_arrow_up