EVoluăm împreună

Descoperă e-XPLORE Business - soluția integrată de mobilitate electrică

Vezi detalii

Alege Ampero Business şi ai 10% discount la serviciile Ajusto!

Contractează oferta de energie electrică până la 25 septembrie şi beneficiezi de discount la o gamă variată de servicii pentru biroul tău.

Vezi Detalii

Cu eFresh Business ai temperatura optimă pentru afacerea ta:

Alege pachetul cu aer condiționat de la ENGIE!

Vezi detalii

Eficiență energetică

Consumul eficient de energie, la îndemâna ta.

Află mai multe

Facility management

Proprietatea ta e pe mâini bune.

Vezi detalii

Green Energy

Energia viitorului, cheia independenţei tale energetice.

Află mai multe
news

Business News

Ȋn călătoria ta pentru atingerea obiectivelor de tranziţie către o economie cu impact neutru asupra mediului înconjurător, îţi oferim informaţii utile despre proiectele și soluţiile noastre business, evoluţia pieţei de energie, dar si despre povești de succes scrise împreună cu clienţii noștri.

Află detalii

Energia de mâine

Energia de mâine înseamnă soluţii inovatoare azi: un mix amplu de resurse energetice și o transformare viabilă a afacerii tale,
pentru a asigura un viitor sustenabil generaţiilor viitoare.

Tranziția către energie verde

Alege potenţialul nelimitat al energiei regenerabile, pentru o economie verde și durabilă, și contribuie activ la reducerea emisiilor de carbon și protejarea mediului.

Creează-ți propria energie de business

Asigură independenţa energetică, siguranţa și confortul afacerii tale prin tehnologiile sustenabile de producere a energiei electrice și soluţiile de mobilitate electrică.

O companie inteligentă

Eficientizează afacerea ta cu ajutorul soluţiilor tehnologice la cheie, a modernizării infrastructurii și a optimizării proceselor de business pentru adaptarea la noua eră digitală.

Contact

Call Center: 021 9366

  • Disponibil Luni – Vineri
  • Intervalul orar 08:00 – 20:00

MyENGIE.
Mereu cu tine, online.

În contul tău MyENGIE ai acces la toate informațiile tale de client. Plătești facturile, transmiți indexul autocitit sau programezi servicii tehnice oricând, de oriunde ai nevoie.

Google PlayApp Store

Noutăți

Povești de succes | 22-08-2023

ENGIE | Grisport: Soluția care va genera anual 492 MWh de energie electrică verde

Pentru a sprijini Grisport în procesul de tranziție către surse de energie regenerabilă și pentru reducerea costurilor cu energia electrică, ENGIE a oferit soluția instalării unei centrale fotovoltaice cu o putere de 431 kWp.

Detalii

Povești de succes | 07-06-2023

ENGIE | EXFLOR: Soluția durabilă prin care se vor produce anual 263 MWh de energie verde

Prin implementarea soluţiei oferite de ENGIE, EXFLOR va obţine o reducere semnificativă a consumului de energie electrică din reţeaua publică prin producţia proprie de energie verde.

Detalii

Comunicate de presă | 15-05-2023

Saint-Gobain și ENGIE Romania anunță demararea lucrărilor de construire a celui mai mare parc fotovoltaic on-site din România

ENGIE Romania și Saint-Gobain anunță demararea lucrărilor de construire a celui mai mare parc fotovoltaic on-site din România. Amplasat pe terenul fabricii de sticlă Saint-Gobain din Călărași, pe o suprafață de 14 hectare, sistemul de panouri fotovoltaice va fi destinat producerii de energie regenerabilă în cadrul sitului industrial, producția rezultată urmând a fi folosită 100% pentru autoconsum.

Detalii

Noutăți | 24-04-2023

ENGIE, în parteneriat cu ParkLake Shopping Center, a lansat primul proiect de încărcare a autovehiculelor electrice

Ȋn contextul accelerării tranziţiei către surse de energie cu un impact neutru asupra mediului înconjurător, decarbonizarea transportului rutier este una dintre prioritățile care se configurează din ce în ce mai pregnant atât la nivel european, cât și în România. Industria auto se concentrează tot mai mult pe mobilitatea verde, vehiculele electrice contribuind masiv la reducerea amprentei de carbon.

Detalii
keyboard_arrow_up