EVoluăm împreună

Descoperă e-XPLORE Business - soluția integrată de mobilitate electrică

Vezi detalii

Îţi creşti afacerea ȋn voie cu Ampero Business!

Accesează oferta de energie electrică dedicată afacerilor mici şi medii, dar cu planuri mari!

Vezi Detalii

Alege eFresh Business - pachetul cu aparat de aer condiţionat!

Cu pachetul eFresh Business te bucuri de o temperatură optimă pentru randamentul afacerii tale!

Vezi detalii

Eficiență energetică

Consumul eficient de energie, la îndemâna ta.

Află mai multe

Facility management

Proprietatea ta e pe mâini bune.

Vezi detalii

Green Energy

Energia viitorului, cheia independenţei tale energetice.

Află mai multe
news

Business News

Ȋn călătoria ta pentru atingerea obiectivelor de tranziţie către o economie cu impact neutru asupra mediului înconjurător, îţi oferim informaţii utile despre proiectele și soluţiile noastre business, evoluţia pieţei de energie, dar si despre povești de succes scrise împreună cu clienţii noștri.

Află detalii

Energia de mâine

Energia de mâine înseamnă soluţii inovatoare azi: un mix amplu de resurse energetice și o transformare viabilă a afacerii tale,
pentru a asigura un viitor sustenabil generaţiilor viitoare.

Tranziția către energie verde

Alege potenţialul nelimitat al energiei regenerabile, pentru o economie verde și durabilă, și contribuie activ la reducerea emisiilor de carbon și protejarea mediului.

Creează-ți propria energie de business

Asigură independenţa energetică, siguranţa și confortul afacerii tale prin tehnologiile sustenabile de producere a energiei electrice și soluţiile de mobilitate electrică.

O companie inteligentă

Eficientizează afacerea ta cu ajutorul soluţiilor tehnologice la cheie, a modernizării infrastructurii și a optimizării proceselor de business pentru adaptarea la noua eră digitală.

Contact

Call Center: 021 9366

  • Disponibil Luni – Vineri
  • Intervalul orar 08:00 – 20:00

MyENGIE.
Mereu cu tine, online.

În contul tău MyENGIE ai acces la toate informațiile tale de client. Plătești facturile, transmiți indexul autocitit sau programezi servicii tehnice oricând, de oriunde ai nevoie.

Google PlayApp Store

Noutăți

Soluțiile noastre | 17-05-2024

PPA: securizarea pe termen lung a costurilor cu energia regenerabilă, cu investiţie iniţială zero

Dacă acum câțiva ani, acordurile pe termen lung privind achiziția energiei electrice(PPA-urile) erau un subiect de interes exclusiv pentru furnizorii și producătorii de energie, apetitul pentru acest tip de contractare a crescut și în rândul clienților finali de energie electrică. Aceștia doresc să își asigure predictibilitatea pe termen lung a costurilor cu energia, optând pentru migrarea către energie verde, în scopul atingerii obiectivelor de sustenabilitate și a diversificării portofoliului energetic.

Detalii

Piața de energie | 16-05-2024

Piața de energie: schimbări legislative şi finanţarea independenţei energetice

În primele cinci luni ale anului curent, pe platforma Bursei Române de Mărfuri, datele tranzacțiilor arată că s-a înregistrat o diminuare a prețului pentru produsul cu livrare în ziua următoare la gazele naturale (PZU). În 2023, prețurile s-au situat într-un interval cuprins între 250 și 350 RON/MWh, în timp ce în 2024 au scăzut semnificativ, situându-se între 100 și 150 RON/MWh.

Detalii

Soluțiile noastre | 16-05-2024

Sisteme fotovoltaice: producţie proprie de energie pentru reducerea costurilor

Piața globală a instalării de panouri fotovoltaice a crescut ȋntr-un ritm fără precedent ȋn ultimii ani ca urmare a scăderii costurilor tehnologiei de panouri fotovoltaice, conducând la o diminuare de aproape 6 ori a investiţiei CAPEX necesare, comparativ cu anul 2010.

Detalii

Povești de succes | 25-04-2024

ENGIE | SWISSCAPS: Extinderea capacității de producție a centralei fotovoltaice existente cu încă 298 kWp

Prin implementarea soluţiei de extindere oferită de ENGIE, SWISSCAPS va obţine un consum redus de energie electrică din reţeaua publică prin producţia proprie de energie verde, contribuind astfel și la reducerea amprentei de carbon.

Detalii
keyboard_arrow_up