Plafonarea prețurilor și exceptarea de la plata contravalorii anumitor tarife la gaze naturale și energie electrică

Află ce înseamnă și cum se aplică schema de sprijin privind plafonarea prețurilor la gaze naturale și energie electrică, precum și exceptarea de la plata contravalorii anumitor tarife, în perioada 01.11.2021 – 31.03.2022.

Vezi detalii

Eficiență energetică

Consumul eficient de energie, la îndemâna ta.

Află mai multe

Facility management

Proprietatea ta e pe mâini bune.

Vezi detalii

Green Energy

Energia viitorului, cheia independenţei tale energetice.

Află mai multe
news

Business News

Ȋn călătoria ta pentru atingerea obiectivelor de tranziţie către o economie cu impact neutru asupra mediului înconjurător, îţi oferim informaţii utile despre proiectele și soluţiile noastre business, evoluţia pieţei de energie, dar si despre povești de succes scrise împreună cu clienţii noștri.

Află detalii

Energia de mâine

Energia de mâine înseamnă soluţii inovatoare azi: un mix amplu de resurse energetice și o transformare viabilă a afacerii tale,
pentru a asigura un viitor sustenabil generaţiilor viitoare.

Tranziția către energie verde

Alege potenţialul nelimitat al energiei regenerabile, pentru o economie verde și durabilă, și contribuie activ la reducerea emisiilor de carbon și protejarea mediului.

Creează-ți propria energie de business

Asigură independenţa energetică, siguranţa și confortul afacerii tale prin tehnologiile sustenabile de producere a energiei electrice și soluţiile de mobilitate electrică.

O companie inteligentă

Eficientizează afacerea ta cu ajutorul soluţiilor tehnologice la cheie, a modernizării infrastructurii și a optimizării proceselor de business pentru adaptarea la noua eră digitală.

Contact

Call Center: 021 9366

  • Disponibil Luni – Vineri
  • Intervalul orar 08:30 – 19:00

MyENGIE.
Mereu cu tine, online.

În contul tău MyENGIE ai acces la toate informațiile tale de client. Plătești facturile, transmiți indexul autocitit sau programezi servicii tehnice oricând, de oriunde ai nevoie.

Google PlayApp Store

Noutăți

Povești de succes | 24-11-2022

ENGIE X Menatwork: Parteneriat pe termen lung pentru reducerea impactului asupra mediului

Susţinând obiectivul companiei Menatwork de a dezvolta relaţii și afaceri durabile și de a proteja mediul înconjurător, ENGIE a implementat soluţia unei centrale electrice fotovoltaice

Detalii

Povești de succes | 26-10-2022

ENGIE X Omnia Plast: Parteneriat pentru producerea descentralizată a energiei electrice

Pentru a veni în întâmpinarea nevoii companiei Omnia Plast de tranziție către surse de energie cu un impact neutru asupra mediului înconjurător, ENGIE a oferit soluţia proiectării și instalării unei centrale electrice fotovoltaice

Detalii

Soluțiile noastre | 23-06-2022

ENGIE Romania continuă seria de acțiuni pentru atingerea obiectivului Net zero carbon prin instalarea unei noi centrale electrice fotovoltaice la sediul central

Angajamentul ambițios al ENGIE este de a ajunge la Net zero carbon până în 2045. Ȋn acest scop, ENGIE se axează pe energia regenerabilă și pe infrastructura energetică având emisii reduse de carbon, ajutând în același timp clienţii săi să își atingă obiectivele de decarbonizare.

Detalii

Comunicate de presă | 17-05-2022

ENGIE Romania și Saint-Gobain România au încheiat un parteneriat pentru construirea celui mai mare parc fotovoltaic on-site din România

ENGIE Romania și Saint-Gobain România anunță încheierea unui parteneriat pentru construirea celui mai mare parc fotovoltaic din România, amplasat pe terenul fabricii de sticlă a companiei.

Detalii
keyboard_arrow_up