Plafonarea prețurilor și exceptarea de la plata contravalorii anumitor tarife la gaze naturale și energie electrică

Află ce înseamnă și cum se aplică schema de sprijin privind plafonarea prețurilor la gaze naturale și energie electrică, precum și exceptarea de la plata contravalorii anumitor tarife, în perioada 01.11.2021 – 31.03.2022.

Vezi detalii

Eficiență energetică

Consumul eficient de energie, la îndemâna ta.

Află mai multe

Facility management

Proprietatea ta e pe mâini bune.

Vezi detalii

Green Energy

Energia viitorului, cheia independenţei tale energetice.

Află mai multe
green

Gaz Natural Comprimat

Descoperă gazul natural comprimat pentru vehicule, o tehnologie modernă și prietenoasă cu mediul, disponibilă acum pentru afacerea ta.

Află beneficiile

Energia de mâine

Energia de mâine înseamnă soluţii inovatoare azi: un mix amplu de resurse energetice și o transformare viabilă a afacerii tale,
pentru a asigura un viitor sustenabil generaţiilor viitoare.

Tranziția către energie verde

Alege potenţialul nelimitat al energiei regenerabile, pentru o economie verde și durabilă, și contribuie activ la reducerea emisiilor de carbon și protejarea mediului.

Creează-ți propria energie de business

Asigură independenţa energetică, siguranţa și confortul afacerii tale prin tehnologiile sustenabile de producere a energiei electrice și soluţiile de mobilitate electrică.

O companie inteligentă

Eficientizează afacerea ta cu ajutorul soluţiilor tehnologice la cheie, a modernizării infrastructurii și a optimizării proceselor de business pentru adaptarea la noua eră digitală.

Contact

Call Center: 021 9366

  • Disponibil Luni – Vineri
  • Intervalul orar 08:30 – 19:00

UP-UP,
hai să colaborăm în App!

Ai libertate de mișcare fără grija facturilor, plăților și transmiterii indexului.

Google PlayApp Store

Noutăți

Soluțiile noastre | 04-10-2021

Inspirație pentru viitor

Electrificarea transporturilor, o temă fierbinte pe agenda companiilor, va aduce avantaje comerciale semnificative afacerilor care vor face tranziția către ecosistemul de mobilitate electrică și va avea consecințe uriașe asupra îmbunătățirii mediului.

Detalii

Soluțiile noastre | 04-10-2021

Perspective electrizante

Mobilitatea electrică contribuie la un viitor mai curat al planetei, afaceri sustenabile și importante economii de energie. Producătorii de mașini sunt provocați în prezent să regândească procesul de producție a vehiculelor, punând accentul pe creșterea performanțelor și, în același timp, pe creșterea eficienței energetice.

Detalii

Clienții noștri | 15-10-2020

Efectuarea periodică a verificărilor și reviziilor pentru instalația de gaze și centrala termică

Funcţionarea instalaţiei de gaze naturale și a echipamentelor la parametri optimi înseamnă, în primul rând, siguranţă, fiind un element esenţial pentru bunul mers al afacerilor.

Detalii

Inovăm împreună | 28-07-2020

Panourile organice – inovație încorporată

La intersecția dintre energia verde și design arhitectural se află ultima inovație în domeniul sistemelor fotovoltaice: celulele PV organice (OPV) realizate din materiale sustenabile, organice, bazate pe carbon.

Detalii
keyboard_arrow_up