Plafonarea prețurilor și exceptarea de la plata contravalorii anumitor tarife la gaze naturale și energie electrică

Află ce înseamnă și cum se aplică schema de sprijin privind plafonarea prețurilor la gaze naturale și energie electrică, precum și exceptarea de la plata contravalorii anumitor tarife, în perioada 01.11.2021 – 31.03.2022.

Vezi detalii

Eficiență energetică

Consumul eficient de energie, la îndemâna ta.

Află mai multe

Facility management

Proprietatea ta e pe mâini bune.

Vezi detalii

Green Energy

Energia viitorului, cheia independenţei tale energetice.

Află mai multe
green

Gaz Natural Comprimat

Descoperă gazul natural comprimat pentru vehicule, o tehnologie modernă și prietenoasă cu mediul, disponibilă acum pentru afacerea ta.

Află beneficiile

Energia de mâine

Energia de mâine înseamnă soluţii inovatoare azi: un mix amplu de resurse energetice și o transformare viabilă a afacerii tale,
pentru a asigura un viitor sustenabil generaţiilor viitoare.

Tranziția către energie verde

Alege potenţialul nelimitat al energiei regenerabile, pentru o economie verde și durabilă, și contribuie activ la reducerea emisiilor de carbon și protejarea mediului.

Creează-ți propria energie de business

Asigură independenţa energetică, siguranţa și confortul afacerii tale prin tehnologiile sustenabile de producere a energiei electrice și soluţiile de mobilitate electrică.

O companie inteligentă

Eficientizează afacerea ta cu ajutorul soluţiilor tehnologice la cheie, a modernizării infrastructurii și a optimizării proceselor de business pentru adaptarea la noua eră digitală.

Contact

Call Center: 021 9366

  • Disponibil Luni – Vineri
  • Intervalul orar 08:30 – 19:00

UP-UP,
hai să colaborăm în App!

Ai libertate de mișcare fără grija facturilor, plăților și transmiterii indexului.

Google PlayApp Store

Noutăți

Inovăm împreună | 07-12-2021

Piaţa energiei în Q3-Q4 2021

Prețurile gazelor naturale au cunoscut noi niveluri record, pe fondul extremei volatilități și a lipsei de lichiditate, așa cum s-a putut observa la HUB-urile de gaz europene - peste115 euro/MWh pentru cotația TTF și 118 euro/MWh la cotația CEGH, la început de octombrie, pentru livrare în primul trimestru din 2022.

Detalii

Inovăm împreună | 07-12-2021

Stai fără griji când vine vorba de siguranţa afacerii tale: verificările și reviziile instalaţiei de gaze naturale și ale centralei termice, un element cheie

Realizarea la timp a operaţiunilor de verificări tehnice periodice şi revizii ale instalaţiilor de gaze naturale și ale centralelor termice reprezintă un control preventiv și obligatoriu, necesar pentru a asigura desfășurarea în condiţii de siguranţă a activităţii companiilor și protecţia angajaţilor, precum şi funcţionarea eficientă a echipamentelor.

Detalii

Soluțiile noastre | 07-12-2021

Soluții de eficienţă energetică pentru afacerea ta

Reducerea consumului și a risipei de energie este un obiectiv strategic al oricărei politici energetice, fie aceasta internaţională sau naţională.

Detalii

Soluțiile noastre | 04-10-2021

Inspirație pentru viitor

Electrificarea transporturilor, o temă fierbinte pe agenda companiilor, va aduce avantaje comerciale semnificative afacerilor care vor face tranziția către ecosistemul de mobilitate electrică și va avea consecințe uriașe asupra îmbunătățirii mediului.

Detalii
keyboard_arrow_up