O afacere se construieşte în siguranţă,
 cu expertul potrivit la momentul potrivit. 

Siguranţa afacerii tale şi a celor alături de care lucrezi este esenţială şi trebuie lăsată pe mâna experţilor. ENGIE este aici pentru a-ţi prelua grijile în legătură cu realizarea verificărilor și reviziilor centralei termice, astfel încât aceasta să funcţioneze în condiţii de siguranţă și randament sporit, iar tu să te concentrezi pe ideile care îţi cresc business-ul și îţi fac clienţii cât mai mulţumiţi.

Pachetele ENGIE sunt concepute modular, astfel încât tu să poţi opta pentru ceea ce ţi se potrivește în orice combinaţie dorești, beneficiind de:

  • predictibilitate: știi cât vei plăti în funcţie de pachetul ales;
  • siguranţă: ai garanţia unui serviciu realizat la înalte standarde calitative;
  • profesionalism: certitudinea unui serviciu realizat de specialişti autorizaţi ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei) și ISCIR (Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalaţiilor de Ridicat).

Pachetele ENGIE de servicii tehnice standard
pentru centrala termică

Te invităm sa consulţi lista completă a ofertelor noastre standard de servicii tehnice periodice pentru centrala termica.

Vrei să contractezi unul dintre pachetele de servicii standard pentru centrala termică sau dorești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale de contact, iar un reprezentant ENGIE va reveni în cel mai scurt timp cu mai multe detalii.
keyboard_arrow_up