Instalația termică și de climatizare

Utilizarea în condiţii de siguranţă a instalaţiilor termice și de climatizare este una dintre condiţiile esenţiale pentru desfășurarea activităţii și a confortului angajaţilor tăi.

Pentru a evita riscurile apariţiei disconfortului cauzat de particulele de praf acumulate în interiorul aparatului de aer condiţionat sau a scăderii randamentului instalaţiei termice prin acumularea depunerilor de piatră și rugină, ENGIE îţi recomandă igienizarea periodică a echipamentelor integrate. Vei proteja în acest mod sănătatea ta și a angajaţilor tăi și vei reduce costurile cu energia electrică.

Specialiștii ENGIE îţi oferă o gamă variată de servicii, atât standard, cât și personalizate, realizate la cele mai înalte standarde calitative, pentru confortul și siguranţa ta. Astfel vei beneficia de:

  • îmbunătăţirea performanţei și a fiabilităţii instalaţiei;
  • creșterea siguranţei în exploatare;
  • prelungirea duratei de viaţă a instalaţiilor;
  • reducerea costurilor de exploatare și reparații.

Pachetele ENGIE de servicii standard pentru igienizarea
instalaţiei de climatizare și curăţarea instalaţiei termice

Te invităm să consulţi ofertele noastre de servicii standard pentru igienizarea instalaţiei de climatizare și curăţare a instalaţiei termice.

Igienizarea instalației de climatizare

Serviciul se adresează clienților din categoriile C1-C3 care au montate aparate de aer condiționat de uz casnic și care au în derulare un contract de servicii tehnice. Acest serviciu constă într-un ansamblu de operațiuni de curățare și igienizare a aparatelor de aer condiționat, utilizând substanțe special destinate.

Igienizare primul split

118,49 lei (fără TVA)

Igienizare următorul split

84,03 lei (fără TVA)

Serviciul poate fi plătit integral, în 2 sau 3 tranșe.

Ȋn situațiile în care serviciul nu se realizează împreună cu unul dintre serviciile cuprinse în contractul încheiat de client, se va percepe un tarif pentru deplasare specială în valoare de 98,32 lei (fără TVA). Oferta nu cuprinde și operațiuni de verificare a parametrilor de funcționare, completare cu freon sau reparații ale aparatului de aer condiționat.

Curățarea instalației termice

Serviciul constă în curățarea instalației de încălzire din centrala termică prin introducerea unei substanțe speciale și recircularea acesteia, precum și în tratarea agentului termic și protejarea instalației termice.

Curățare centrală termică

485,71 lei (fără TVA)

Curățare calorifer

105,88 lei/bucată (fără TVA)

Serviciul poate fi plătit integral, în 2 sau 3 tranșe.

Ȋn situațiile în care serviciul nu se realizează împreună cu unul dintre serviciile cuprinse în contractul încheiat de client, se va percepe un tarif pentru deplasare specială în valoare de 98,32 lei (fără TVA).

Vrei să contractezi unul dintre pachetele de servicii standard pentru igienizarea instalaţiei termice și de climatizare sau dorești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale de contact, iar un reprezentant ENGIE va reveni în cel mai scurt timp cu mai multe detalii.
keyboard_arrow_up