Pachete servicii tehnice

Siguranța este unul dintre pilonii în jurul căruia
orice companie responsabilă trebuie să își construiască afacerea

Funcţionarea în condiţii optime a instalaţiei de utilizare a gazelor naturale și a centralei termice reprezintă elemente esenţiale pentru desfășurarea în siguranţă a afacerii tale. Pentru confortul și siguranta ta, îţi propunem să lași în grija echipelor noastre de specialiști efectuarea serviciilor tehnice periodice obligatorii atât pentru instalaţia de gaze, cât și pentru centrala termică. La ENGIE ai ambele servicii într-un singur pachet.

Pachetele ENGIE sunt concepute modular, astfel încât tu să poţi opta pentru oferta care se adaptează cel mai bine nevoilor tale, beneficiind de:

  • predictibilitate: știi cât vei plăti în funcţie de pachetul ales;
  • siguranţă: ai garanţia unui serviciu realizat la înalte standarde calitative;
  • profesionalism: certitudinea unui serviciu realizat de specialişti autorizaţi ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei) și ISCIR (Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalaţiilor de Ridicat).

Pachetele ENGIE de servicii tehnice periodice standard pentru
instalaţia de utilizare a gazelor naturale și centrala termică

Te invităm sa consulţi lista completă a ofertelor noastre de servicii tehnice periodice pentru instalatia de utilizare a gazelor naturale si centrala termica.

Verificare tehnică periodică a instalaţiei de utilizare gaze naturale în funcţie de lungimea acesteia în metri liniari (m.l.) și verificare tehnică periodică a centralei termice de 35 – 70 kW.

Denumire Se aplică pentru IUGN cu lungime în metri liniari (m.l.) Preţ (fără TVA)
PRIME TEH PLUS V Small – VTP 35 nelimitat (≤ 35kW) 695,00 lei
PRIME TEH PLUS V20 – VTP 35 ≤ 20 m.l. (≤ 35kW) 695,00 lei
PRIME TEH PLUS V50 – VTP 70 21 – 50 m.l. (CT ≤ 70 kW) 1.185,00 lei

Prețurile sunt valabile pentru clienții care se încadrează în categoria de consum C1, C2, C3 sau C4, pentru instalațiile de utilizare gaze naturale cu înălțimea maximă a instalației de 3 metri, accesibilă cu elemente de construcție existente și maxim 2 puncte de ardere. Pentru clienții din categoria C1, pachetul PRIME TEH V Small se aplică indiferent de lungimea instalației. Metri liniari suplimentari de instalație/punctele suplimentare de ardere/centralele termice suplimentare care nu sunt cuprinse în pachetele de servicii tehnice standard din ofertele ENGIE se taxează separat. Prețurile sunt valabile până la 31.03.2023. Toate pachetele pot fi achitate integral, în două sau trei tranșe.

Revizie tehnică periodică a instalaţiei de utilizare gaze naturale în funcţie de lungimea acesteia în metri liniari (m.l.) și verificare tehnică periodică a centralei termice de 35 – 70 kW.

Denumire Se aplică pentru IUGN cu lungime în metri liniari (m.l.) Preţ (fără TVA)
DECA TEH PLUS R Small – VTP 35 nelimitat (≤ 35kW) 845,00 lei
DECA TEH PLUS R20 – VTP 35 ≤ 20 m.l. (≤ 35kW) 845,00 lei
DECA TEH PLUS R50 – VTP 70 21 – 50 m.l. (≤ 70 kW) 1.860,00 lei

Prețurile sunt valabile pentru clienții care se încadrează în categoria de consum C1, C2, C3 sau C4, pentru instalațiile de utilizare gaze naturale cu înălțimea maximă a instalației de 3 metri, accesibilă cu elemente de construcție existente și maxim 2 puncte de ardere. Pentru clienții din categoria C1, pachetul DECA TEH R Small se aplică indiferent de lungimea instalației. Metri liniari suplimentari de instalație/punctele suplimentare de ardere/centralele termice suplimentare care nu sunt cuprinse în pachetele de servicii tehnice standard din ofertele ENGIE se taxează separat. Prețurile sunt valabile până la 31.03.2023. Toate pachetele pot fi achitate integral, în două sau trei tranșe.

Denumire serviciu Preţ (fără TVA)
P.A. (Punct ardere suplimentar) 85,00 lei
m.l. SUPLIMENTAR Verificare 7,00 lei
m.l. SUPLIMENTAR Revizie 11,00 lei

Vrei să contractezi unul dintre pachetele de servicii standard pentru instalaţia de gaze sau dorești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale de contact, iar un reprezentant ENGIE va reveni în cel mai scurt timp cu mai multe detalii.
keyboard_arrow_up