HOSPICE Casa Speranței

Oferim timp pacienților cu boli incurabile.

Fundația HOSPICE Casa Speranței este printre puținele organizații care oferă îngrijire paliativă în România. Nevoia de îngrijire paliativă este foarte mare, la nivel național, în 17 județe nu există niciun serviciu de acest fel. Echipele HOSPICE reușesc să acopere doar 3% din asistența medicală necesară și au nevoie de sprijinul nostru pentru a putea ajuta mai mult.

Transformăm fiecare kilometru alergat în donații.

Cu ajutorul colegilor noștri, care au participat la Semi-Maratonul București, fiecare kilometru alergat s-a transformat într-o donație pentru îngrijirea copiilor și adulților care se confruntă cu boli incurabile. Donația ENGIE a sprijinit activitatea fundației din cele două centre, Brașov și București, și echipele mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile.

Economii importante la facturile de energie, echivalentul a 140 zile de spitalizare pe an.

Împreună cu Habitat for Humanity, am renovat și eficientizat energetic centrul HOSPICE Casa Speranței din Brașov, acolo unde peste 2.000 de copii și adulți primesc anual servicii gratuite de îngrijire paliativă. Reabilitarea și eficientizarea energetică a clădirii au permis HOSPICE să facă economii importante la facturile de energie, echivalentul a 140 zile de spitalizare sau a 395 de vizite de îngrijire la domiciliul pacienților. Clădirea HOSPICE Casa Speranței din Brașov este prima unitate de îngrijire paliativă din România.

Nu ne oprim aici!
Și tu poți sprijini proiectele din domeniul sănătății.

Te poți alătura fundației HOSPICE Casa Sperantei cu o donație lunară în valoare de 4 euro, prin SMS la 8864 cu textul TIMP.

keyboard_arrow_up