Curățare aer condiționat
și instalație încălzire

Evită riscurile apariției bolilor cauzate de bacteriile și ciupercile formate în interiorul aparatelor.

Îți recomandăm curățarea periodică a filtrelor aparatului de aer condiționat pentru prelungirea vieții ventilatorului  De asemenea, pentru evitarea apariției disconfortului cauzat de particulele acumulate în interiorul aparatelor de aer condiționat și prelungirea vieții ventilatorului este indicată curățarea periodică a filtrelor și a evaporatorului aparatului de aer condiționat.

Instalația de gaze naturale funcționează în cele mai bune condiții dacă ai grijă să o cureți și să o protejezi.

Servicii de curățare a aerului condiționat
și a instalației de gaze naturale

Spălare calorifere

126,00 lei (cu TVA)*

Servicii incluse:

 • curățarea caloriferelor prin introducerea unei substanțe speciale și recircularea acesteia.
 • tratarea agentului termic și protejarea instalației termice.

Plata se poate face integral, în 2 sau 3 tranșe.

Oferta nu cuprinde și alte servicii adiacente. Orice serviciu suplimentar va fi realizat la cerere în baza unui deviz separat.

*Prețul este pentru spălarea unui calorifer.

Spălare centrală termică

578,00 lei (cu TVA)*

Servicii incluse:

 • curățarea centralei termice prin introducerea unei substanțe speciale și recircularea acesteia.
 • tratarea agentului termic și protejarea instalației termice.

Plata se poate face integral, în 2 sau 3 tranșe.

Oferta nu cuprinde și alte servicii adiacente. Orice serviciu suplimentar va fi realizat la cerere în baza unui deviz separat.

*Prețul este pentru spălarea unei centrale termice.

Curățare split A/C

141,00 lei (cu TVA)

Serviciu adresat clienților din categoriile C1-C3 care au montate aparate de aer condiționat de uz casnic și care au în derulare un contract de servicii ASIGAZ REZIDENT.

Serviciul constă într-un ansamblu de operațiuni de curățare și igienizare a aparatului de aer condiționat utilizând substanțe special destinate acestei operațiuni.

În situațiile în care serviciul NU este realizat împreună cu unul dintre serviciile tehnice cuprinse în contractul ASIGAZ REZIDENT, se va aplica o tarifare suplimentară privind deplasare specială la prețul de 117,00 lei (cu TVA).

Serviciul nu cuprinde operațiunile de verificare a parametrilor de funcționare a aparatului de aer condiționat, completare cu freon a acestuia sau alte reparații ale aparatului de aer condiționat.

Plata se poate face integral, în 2 sau 3 tranșe.

* Curățarea următorului aparat de aer condiționat se poate realiza la prețul de 100,00 lei (cu TVA)

Proiectarea și documentația tehnică,
primul pas pentru o instalație de gaze naturale

În cazul în care nu mai deții documentația inițială a instalației tale de gaze sau vrei să faci o modificare la instalația ta existentă de utilizare a gazelor naturale, ENGIE Romania te ajută cu soluții la îndemână, oricând ai nevoie și cu o echipă de profesioniști care vor evalua situația și îți vor oferi recomandările tehnice necesare.

Reconstituire documentație tehnică
a instalației de gaze naturale

735,00 lei (cu TVA)

Conform Ordinul ANRE nr. 179/2015, în cazul în care aparatele care se regăsesc pe notificarea primită de client de la furnizor sunt aceleași cu cele instalate, iar clientul nu deține/nu găsește documentația tehnică a instalației de gaze naturale, aceasta se poate reconstitui. Serviciul include realizarea plan schemă izometrică și memoriu tehnic a instalației de utilizare gaze naturale.

Proiectare instalație de utilizare gaze naturale

Pachet Proiectare, Avizare, Execuție, Recepție
pornind de la 1.179,00 lei (cu TVA)*

Serviciul complet pentru respectarea normelor de siguranță și a reglementărilor legale în vigoare a instalației de utilizare gaze naturale (extinderea sau modificarea).

Serviciul acoperă următoarele situații:

 • extinderea instalației inițiale;
 • modificarea și siguranța instalației (modificarea instalației presupune extinderea prin montarea de noi aparate consumatoare de gaze naturale);
 • modificarea traseului inițial și montarea detectorului de gaz cu electrovană.

Acest serviciu cuprinde următoarele etape:

 1. Proiectarea și avizarea, 1.179,00 lei (cu TVA);
 2. Execuția lucrării*, în baza devizului tehnic;
 3. Recepția lucrării*, în baza unui contract de prestări servicii existent.

*Serviciul de proiectare, avizare, execuţie și recepție instalație de gaze naturale este valabil pentru clientul casnic. Alte taxe percepute de Operatorul Sistemului de Distribuție (OSD) sunt:

 • Acord de acces gaze naturale;
 • Punerea în funcțiune (PIF) această taxă diferă în funcție de debitul instalației de gaze naturale.

Proiectarea nu este condiționată de executarea lucrării respective.

Păstrează siguranța familiei!

Este important să ai alături specialiști care să te ajute să te bucuri de un cămin sigur. Cu ofertele ENGIE verificările și reviziile sunt realizate corect, în timp și de personal autorizat ANRE și ISCIR.

Pentru a te asigura că realizezi serviciile tehnice obligatorii în timp util fii atent la informările pe care ți le transmitem sau reține că:

 • verificarea periodică a instalației de gaz și a centralei termice se realizează la maximul 2 ani sau la cerere
 • revizia periodică a instalației de gaz se realizează la maximum 10 ani, dacă nu a mai fost folosită de peste 6 luni, după orice eveniment care ar fi putut afecta instalația sau la cerere

Programează-te acum!

Te poți programa direct din contul tău online sau ne poți contacta la 021.9366 sau ne scrii prin formularul de contact online pentru a-ți face o programare. În ziua stabilită, echipa tehnică ENGIE va face verificarea sau revizia tehnică pentru ca tu să faci doar ceea ce îți place. Acestea sunt obligatorii și sunt în responsabilitatea ta, conform Ordinului A.N.R.E nr. 179/2015.

keyboard_arrow_up