Anunțuri publice

ANUNT PUBLIC

ENGIE ROMANIA S.A., anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,REABILITARE RETEA DE DISTRIBUTIE GAZE NATURALE PE STRAZILE: SOSEAUA DE CENTURA – DN 1B (TRONSONUL CUPRINS DE LA IMOBILUL NR. 663J SI STRADA TOMA ALIMOS SI TRONSONUL CUPRINS DE LA STRADA IZLAZULUI PANA LA IMOBILUL NR. 1B), CIOBANASI (INTRE IMOBILELE NR. 36 SI 33), INTRAREA PANDURILOR, VEGA (CUPLARE) SI INTERSECTIA STRAZILOR SOSEAUA DE CENTURA, TELEAJEN, DELIMARCU SI STIINTEI, LOC. TANTARENI SI PLOIESTIORI, JUD. PRAHOVA, CU CONDUCTE SI INSTALATII DE RACORDARE MP DIN PE100SDR11”, propus a se realiza in localitatile Tantareni si Ploiestiori, județul Prahova.

Informatiile privind proiectul pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova din str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, orasul Ploiesti in zilele de luni pana joi, intre orele 8:00-16:30 si vineri intre orele 8:00-14:00 si la ENGIE ROMANIA S.A. din Bucuresti, B-dul Marasesti, nr.4-6, sector 4.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova, str.Gh. Gr. Cantacuzino, nr.306, orasul Ploiesti, jud. Prahova.

keyboard_arrow_up