Anunțuri publice

Anunţ public

ENGIE ROMÂNIA S.A., reprezentată prin S.C. DIVERSINST S.R.L., titular al proiectului „REABILITARE ȘI SISTEMATIZARE SISTEM DISTRIBUȚIE GAZE NATURALE RP AMPLASAT PE STRAZILE UZINEI, ALEEA NUCI DIN RÂMNICU VÂLCEA ȘI PE STRADA PRINCIPALĂ DIN SATUL STUPĂREI, COMUNA MIHĂEȘTI, JUDEȚUL VÂLCEA CU CONDUCTE ȘI INSTALAȚII DE RACORDARE MP DIN PE100 SDR11”,  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către  APM Vâlcea, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „REABILITARE ȘI SISTEMATIZARE SISTEM DISTRIBUȚIE GAZE NATURALE RP AMPLASAT PE STRAZILE UZINEI, ALEEA NUCI DIN RÂMNICU VÂLCEA ȘI PE STRADA PRINCIPALĂ DIN SATUL STUPĂREI, COMUNA MIHĂEȘTI, JUDEȚUL VÂLCEA CU CONDUCTE ȘI INSTALAȚII DE RACORDARE MP DIN PE100 SDR11” propus a fi amplasat în  județul Vâlcea, municipiul Râmnicu Vâlcea – strada Uzinei și aleea Nuci și  comuna Mihăești – str. Principală sat Stupărei.

  1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Vâlcea din str. Remus Bellu, nr. 6, Rm. Vâlcea, județul Vâlcea în zilele de luni-vineri, între orele 9-14, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmvl.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

keyboard_arrow_up