Anunțuri publice

Anunț public privind solicitarea acordului de mediu

SC ENGIE ROMANIA SA prin SC IRIGC IMPEX SRL, anunta publicul interesat asupra  luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Braila in cadruul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul: ,,Reabilitare si sistematizare retea de distributie gaze natural medie presiune pe strada Focsani (de la SRMP Braila la intersectia cu str. Al. Vlahuta), str. Lanului, Magaziilor si str. Alexandru Vlahuta, oras Braila, Jud Braila, cu conducte si  instalatii de racordare MP din PE 100 SDR11 „, propus a fi  amplasat in jud. Braila, mun. Braila, str. Focsani, Lanului, Magaziilor si Al. Vlahuta.

          Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului  Braila din mun. Braila, B-dul Independentei, nr. 16, Bl. B5, de luni pana vineri intre ore le 9.00 – 13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro la sectiunea Reglementari / Acordul de mediu/Drafturi acte reglementate.

          Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internat a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila”.

keyboard_arrow_up