Proiectare și reconstituire documentație tehnică

Când eşti administratorul unui bloc, ai nevoie de organizare şi eficienţă

Îţi recomandăm să ai mereu la îndemână documentaţia instalaţiei de gaze naturale . Când e posibil să ai nevoie de aceasta? De exemplu, la momentul reviziei sau verificării periodice a instalaţiei. Fie că nu mai ai documentaţia iniţială a instalaţiei tale de gaze naturale, fie că vrei să o modifici, ENGIE te ajută cu soluţii la îndemână, pentru ca totul să fie mai ușor pentru tine.

Reconstituire documentaţie

Preț la cerere

Conform Ordinul ANRE nr. 179/2015, în cazul în care aparatele care se regăsesc pe notificarea primită de la furnizor sunt aceleaşi cu cele instalate, iar clientul nu deţine/nu găseşte documentaţia tehnică a instalaţiei, aceasta se poate reconstitui. Ulterior, documentaţia reconstitută se va depune, împreună cu fişa de evidenţă, la operatorul sistemului de distribuţie.

Pachet PAER
(Proiectare, Avizare, Execuţie, Recepţie)

Preț la cerere

Serviciul complet pentru respectarea normelor de siguranţă şi a reglementărilor legale în vigoare a instalaţiei de utilizare gaze naturale (extinderea sau modificarea).

Serviciul acoperă următoarele situaţii:

  • extinderea instalaţiei iniţiale
  • modificarea şi siguranţa instalaţiei (modificarea instalaţiei presupune extinderea prin montarea de noi aparate consumatoare de gaze naturale)
  • modificarea traseului iniţial şi montarea detectorului de gaz cu electrovană

Serviciul de proiectare pentru modificarea instalaţiei de utilizare gaze naturale poate fi contractat doar de către clienţii ENGIE Romania care au un contract de verificări şi/sau revizii încheiat. Serviciul se achită odată cu factura de gaze naturale din luna ulterioară prestării serviciului.

După vizita specialiştilor ENGIE, compania realizează proiectul de modificare şi se ocupă de avizarea şi de recepţia lucrării. După caz, pe bază de deviz, poate realiza şi execuţia, astfel încât instalaţia să respecte cerinţele de siguranţă şi reglementările legale în vigoare.

Proiectare și documentație tehnică

Nu mai ai documentaţia tehnică a instalaţiei de gaze naturale? Sau vrei să o modifici pe cea iniţială pentru că nu mai corespunde cu tipul şi debitul nominal al aparatelor consumatoare.

keyboard_arrow_up