Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde

Verificarea instalației de gaze naturale și a centralei termice

În fiecare zi, avem nevoie de confort şi siguranţă în căminul nostru.

ENGIE te ajută în orice moment să ai grijă de familia ta. Pentru şi mai multă siguranţă, pachetele PLUS îţi oferă, pe lângă serviciile de verificare a instalaţiei de gaze naturale, şi servicii pentru microcentrala termică.

Este important să ai alături specialişti care să te ajute să te bucuri de un cămin sigur. Pachetele ASIGAZ sunt exact ceea ce ai nevoie: contractare simplă, specialişti pregătiţi, totul simplu şi rapid.

 • peste 250 de specialiști experimentați și autorizați ANRE și ISCIR
 • multiple modalităţi de plată în peste 14,000 de puncte de plată (bancare și nonbancare)
 • Call Center profesionist gata oricând să răspundă întrebărilor tale

Efectuarea serviciilor tehnice este o obligaţie ce revine clienţilor, conform procedurii privind verificările și reviziile tehnice ale instalațiilor de gaze naturale (Ordinul A.N.R.E nr. 179/2015).

Păstrează siguranţa familiei cu ofertele ENGIE de revizii şi verificări!

Verificarea tehnică a instalației de utilizare a gazelor naturale se realizează:

• periodic, la maximum 2 ani;
• la cererea clientului final.

Spre deosebire de verificare, revizia presupune mai multe încercări tehnice, pentru stabilirea rezistenței instalației, prin probă de etanșeitate la presiune, dar și alte operații.

Revizia tehnică a instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale se realizează:

• periodic, la maximum 10 ani;
• după întreruperea utilizării instalaţiei de utilizare pentru o perioadă de timp mai mare de 6 luni;
• după orice eveniment care ar fi putut afecta instalaţia de utilizare;
• la cererea clientului final.

ASIGAZ REZIDENT pentru siguranţa căminului tău

SIMPLIS REVIZIE

SIMPLIS

Cu Pachetul Simplis beneficiezi de 1 serviciu de verificare tehnică la instalaţia de utilizare gaze naturale, realizat pe durata a 2 ani contractuali. Serviciul se va efectua în termen de max. 60 de zile de la data semnării contractului. Serviciul, în valoare de 119,00 lei (cu TVA), va fi facturat după efectuare. Verificarea instalaţiei de utilizarea gaze naturale pentru un punct de ardere suplimentar este 55,00 lei (cu TVA).

SIMPLIS REVIZIE

Cu Pachetul Simplis Revizie beneficiezi de 1 serviciu de revizie tehnică la instalaţia de utilizare gaze naturale realizat pe durata a 2 ani contractuali. Serviciul se va efectua în termen de max. 60 de zile de la data semnării contractului. Serviciul, în valoare de 169,00 lei (cu TVA), va fi facturat după efectuare. Revizia instalaţiei de utilizarea gaze naturale pentru un punct de ardere suplimentar este 55,00 lei (cu TVA).

Pachetul Simplis Plus îţi aduce avantajul unui serviciu combinat de verificare tehnică la instalaţia de utilizare gaze naturale, şi verificare tehnică periodică a microcentralei termice. Serviciul se va efectua în termen de max. 60 de zile de la data semnării contractului. Pachetul Simplis Plus, în valoare de 289,00 lei (cu TVA), va fi facturat după efectuare.

Verificarea instalaţiei de utilizarea gaze naturale pentru un punct de ardere suplimentar este 55,00 lei (cu TVA), iar pentru o centrală termică suplimentară (de până la 35kW) este 166,60 lei (cu TVA).

SIMPLIS PLUS

SIMPLIS PLUS REVIZIE

Pachetul Simplis Plus Revizie îţi aduce avantajul unui serviciu combinat de revizie tehnică la instalaţia de utilizare gaze naturale, şi verificare tehnică periodică a microcentralei termice. Serviciul se va efectua în termen de max. 60 de zile de la data semnării contractului. Pachetul Simplis Plus Revizie, în valoare de 316,00 lei (cu TVA), va fi facturat după efectuare.

Revizia instalaţiei de utilizarea gaze naturale pentru un punct de ardere suplimentar este 55,00 lei (cu TVA), iar pentru o centrală termică suplimentară (de până la 35kW), este 166,60 lei (cu TVA).

FLEXIBIL PLUS

Flexibil Plus este soluţia potrivită pentru siguranța instalațiilor și echipamentelor tale. Cu acest pachet, ai două servicii combinate de verificare sau revizie la instalaţia de gaze naturale şi verificare tehnică periodică a microcentralei termice, pe durata a 4 ani contractuali.

 • primul serviciu va fi facturat în 21 de rate lunare, în valoare unitară de 16,66 lei (cu TVA), înainte de efectuarea acestuia. Serviciul se va efectua până la finele primilor 2 ani contractuali, calculaţi începând cu data semnării contractului;
 • al doilea serviciu va fi facturat în 23 de rate lunare, în valoare unitară de 16,66 lei (cu TVA), înainte de efectuarea acestuia. Serviciul se va efectua până la finele primilor 2 ani contractuali, calculaţi începând cu data prestării primului serviciu.

Pachetul Flexibil Plus este promoţional şi este valabil în perioada 01.01.2018-31.12.2018, privind posibilitatea plăţii eşalonate, sub condiţia prestării tuturor serviciilor incluse în pachetul ales. Pachetul Flexibil Plus este recomandat dacă ai sau ai avut contracte recurente de prestări servicii tehnice cu compania noastră, de tip Trio şi Trio Plus.

Verificarea sau revizia instalaţiei de utilizarea gaze naturale pentru un punct de ardere suplimnetar se va achita 55,00 lei (cu TVA), iar pentru o centrală termică suplimentară (de până la 35kW) se va achita 166,60 lei (cu TVA).

TRIO PLUS

Cu pachetul Trio Plus beneficiezi de 3 servicii combinate la instalaţia de utilizare gaze naturale şi a microcentralei termice.

 • primul serviciu combinat, în valoare de 101,15 lei (cu TVA), va fi facturat după efectuare. Serviciul se va efectua în termen de max. 60 de zile de la data semnării contractului:
 • al doilea serviciu combinat va fi facturat în 22 de rate lunare, în valoare unitară de 17,85 lei (cu TVA), înainte de efectuarea acestuia. Serviciul se va efectua la intervale de maxim 2 ani, calculaţi începând cu data prestării primului serviciu;
 • al treilea serviciu combinat va fi facturat în 24 de rate lunare în valoare unitară de 17,85 lei (cu TVA), înainte de efectuarea acestuia. Serviciul se va efectua la intervale de maxim 2 ani, calculaţi începând cu data prestării primului serviciu combinat.

Verificarea sau revizia instalaţiei de utilizarea gaze naturale pentru un punct de ardere suplimnetar se va achita 55,00 lei (cu TVA), iar pentru o centrală termică suplimentară (de până la 35kW) se va achita 166,60 lei (cu TVA).

DUO PLUS

Pachetul DUO PLUS este o soluţie care te ajută să treci la nivelul superior de siguranţă şi confort:

 • primul serviciu, la alegere între verificare/revizie la instalaţia de utilizare gaze naturale sau verificare tehnică periodică a microcentralei termice, în valoare de 53,55 lei (cu TVA), va fi facturat după efectuarea serviciului. Serviciul se va efectua în termen de max. 60 de zile de la data semnării contractului;
 • al doilea serviciu combinat va fi facturat în 22 de rate lunare egale, în valoare unitară de 17,26 lei (cu TVA), înainte de efectuarea acestuia. Serviciul se va efectua la intervale de maxim 2 ani, calculaţi începând cu data prestării primului serviciu;
 • al treilea serviciu combinat va fi facturat în 24 de rate lunare, în valoare unitară de 17,26 lei (cu TVA), înainte de efectuarea acestuia.

Serviciul se va efectua la intervale de maxim 2 ani, calculaţi începând cu data prestării primului serviciu.

Verificarea sau revizia instalaţiei de utilizarea gaze naturale pentru un punct de ardere suplimnetar se va achita 55,00 lei (cu TVA), iar pentru o centrală termică suplimentară (de până la 35kW) se va achita 166,60 lei (cu TVA).

TRIO

Cu Pachetul Trio beneficiezi de 3 servicii la instalaţia de utilizare gaze naturale (verificare sau revizie tehnică, după caz) realizate pe durata a 4 ani contractuali, astfel:

 • primul serviciu, în valoare de 41,65 lei (cu TVA), facturat după efectuare. Serviciul se va efectua în termen de max. 60 de zile de la data semnării contractului
 • al doilea serviciu va fi facturat în 22 de rate lunare în valoare unitară de 8,21 lei (cu TVA), înainte de efectuarea acestuia. Serviciul se va efectua la intervale de maxim 2 ani, calculaţi începând cu data prestării primului serviciu.
 • al treilea serviciu va fi facturat în 24 de rate lunare in valoare unitară 8,21 lei (cu TVA), înainte de efectuarea acestuia. Serviciul se va efectua la intervale de maxim 2 ani, calculaţi începând cu data prestării primului serviciu.

Pachetul Trio este promoţional şi este valabil în perioada 01.01.2018-31.12.2018, privind posibilitatea plăţii eşalonate, sub condiţia prestării tuturor serviciilor incluse în pachetul ales.

Verificarea sau revizia instalaţiei de utilizarea gaze naturale pentru un punct de ardere suplimentar este 55,00 lei (cu TVA).

FLEXIBIL

Pachetul Flexibil este recomandat dacă ai sau ai avut un contract recurent de prestări servicii tehnice cu compania noastră, de tip Trio şi Trio Plus. Cu acest pachet, beneficiezi de plata eşalonată a 2 servicii la instalaţia de utilizare gaze naturale (verificare sau revizie tehnică, după caz) realizate pe durata a 4 ani contractuali.

 • primul serviciu va fi facturat în 21 de rate lunare, în valoare unitară de 7,14 lei (cu TVA), înainte de efectuarea acestuia. Serviciul se va efectua la intervale de maxim 2 ani, calculaţi incepând cu data prestării primului serviciu.
 • al doilea serviciu va fi facturat în 23 de rate lunare în valoare unitară de 7,14 lei (cu TVA), înainte de efectuarea acestuia. Serviciul se va efectua la intervale de maxim 2 ani, calculaţi incepând cu data prestării primului serviciu.

Verificarea sau revizia instalaţiei de utilizarea gaze naturale pentru un punct de ardere suplimentar este 55,00 lei (cu TVA).