Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Verificarea instalației de gaze naturale și a centralei termice

Casa e locul în care te simți mereu în siguranță.

Ştim că ziua nu are suficiente ore pentru tot ceea ce îţi propui, că totul pare complicat, iar lista cheltuielilor este din ce în ce mai lungă.

Însă niciun motiv nu e suficient de bun atunci când vine vorba de siguranţa ta şi a familiei. Mai ales că reviziile şi verificările tehnice obligatorii pentru instalaţia de gaz şi centrala termică sunt mai simple decât crezi.

Așa că dacă ești sau ai fost client ENGIE, suni la 021.9366 sau ne scrii prin formularul de contact online pentru a-ţi face o programare.

În ziua stabilită, echipa tehnică ENGIE va face verificarea sau revizia tehnică pentru ca tu să revii la ceea ce-ţi place. Acestea sunt obligatorii şi sunt în responsabilitatea ta conform Ordinului A.N.R.E nr. 179/2015.

Păstrează siguranţa familiei cu ofertele ENGIE de revizii şi verificări!

Este important să ai alături specialişti care să te ajute să te bucuri de un cămin sigur. Cu ofertele ENGIE verificările şi reviziile sunt realizate corect, în timp şi de personal autorizat ANRE şi ISCIR.

Pentru a te asigura că realizezi serviciile tehnice obligatorii în timp util fii atent la informările pe care ți le transmitem sau reţine că:

 • verificarea periodică a instalaţiei de gaz şi a centralei termice se realizează la maximul 2 ani sau la cerere
 • revizia periodică a instalaţiei de gaz se realizează la maximum 10 ani, dacă nu a mai fost folosită de peste 6 luni, după orice eveniment care ar fi putut afecta instalaţia sau la cerere

ASIGAZ REZIDENT pentru siguranţa căminului tău

SIMPLIS

Cu Pachetul Simplis beneficiezi de 1 serviciu de verificare tehnică la instalația de utilizare gaze naturale, realizat pe durata a 2 ani contractuali. Serviciul se va efectua în termen de max. 60 de zile de la data semnării contractului. Serviciul, în valoare de 165,00 lei (cu TVA), va fi facturat după efectuare și poate fi achitat în 1, 2, sau 3 transe egale pe factura de furnizare gaze naturale. Verificarea instalației de utilizarea gaze naturale pentru un punct de ardere suplimentar este 66,00 lei (cu TVA).

SIMPLIS REVIZIE

Cu Pachetul Simplis Revizie beneficiezi de 1 serviciu de revizie tehnică la instalația de utilizare gaze naturale realizat pe durata a 2 ani contractuali. Serviciul se va efectua în termen de max. 60 de zile de la data semnării contractului. Serviciul, în valoare de 230,00 lei (cu TVA), va fi facturat după efectuare și poate fi achitat în 1, 2, sau 3 transe egale pe factura de furnizare gaze naturale.

Revizia instalației de utilizarea gaze naturale pentru un punct de ardere suplimentar este 66,00 lei (cu TVA).

SIMPLIS PLUS

Pachetul Simplis Plus îți aduce avantajul unui serviciu combinat de verificare tehnică la instalația de utilizare gaze naturale, și verificare tehnică periodică a microcentralei termice. Serviciul se va efectua în termen de max. 60 de zile de la data semnării contractului. Pachetul Simplis Plus, în valoare de 350,00 lei (cu TVA), va fi facturat după efectuare și poate fi achitat în 1, 2, sau 3 tranșe egale pe factura de furnizare gaze naturale.

Verificarea instalației de utilizarea gaze naturale pentru un punct de ardere suplimentar este 66,00 lei (cu TVA), iar pentru o centrală termică suplimentară (de până la 35kW) este 173,00 lei (cu TVA).

SIMPLIS PLUS REVIZIE

Pachetul Simplis Plus Revizie îţi aduce avantajul unui serviciu combinat de revizie tehnică la instalaţia de utilizare gaze naturale, şi verificare tehnică periodică a microcentralei termice. Serviciul se va efectua în termen de max. 60 de zile de la data semnării contractului. Pachetul Simplis Plus Revizie, în valoare de 415,00 lei (cu TVA), va fi facturat după efectuare.

Revizia instalaţiei de utilizarea gaze naturale pentru un punct de ardere suplimentar este 66,00 lei (cu TVA), iar pentru o centrală termică suplimentară (de până la 35kW), este 173,00 lei (cu TVA).

FLEXIBIL PLUS

Flexibil Plus este soluția potrivită pentru siguranța instalațiilor și echipamentelor tale. Cu acest pachet, ai două servicii combinate de verificare sau revizie la instalația de gaze naturale și verificare tehnică periodică a microcentralei termice, pe durata a 4 ani contractuali.

 • primul serviciu va fi facturat în 21 de rate lunare, în valoare unitară de 18,64 lei (cu TVA), înainte de efectuarea acestuia. Serviciul se va efectua până la finele primilor 2 ani contractuali, calculați începând cu data semnării contractului;
 • al doilea serviciu va fi facturat în 23 de rate lunare, în valoare unitară de 18,64 lei (cu TVA), înainte de efectuarea acestuia. Serviciul se va efectua până la finele primilor 2 ani contractuali, calculați începând cu data prestării primului serviciu.

Pachetul Flexibil Plus este promoțional și este valabil în perioada 01.01.2020-31.12.2020, privind posibilitatea plății eșalonate, sub condiția prestării tuturor serviciilor incluse în pachetul ales. Pachetul Flexibil Plus este recomandat dacă ai sau ai avut contracte recurente de prestări servicii tehnice cu compania noastră, de tip Trio și Trio Plus.

Verificarea sau revizia instalației de utilizarea gaze naturale pentru un punct de ardere suplimentar se va achita 66,00 lei (cu TVA), iar pentru o centrală termică suplimentară (de până la 35kW) se va achita 173,00 lei (cu TVA).

TRIO PLUS

Cu pachetul Trio Plus beneficiezi de 3 servicii combinate la instalația de utilizare gaze naturale şi a microcentralei termice.

 • primul serviciu combinat, în valoare de 120,00 lei (cu TVA), va fi facturat după efectuare. Serviciul se va efectua în termen de max. 60 de zile de la data semnării contractului:
 • al doilea serviciu combinat va fi facturat în 22 de rate lunare, în valoare unitară de 19,14 lei (cu TVA), înainte de efectuarea acestuia. Serviciul se va efectua la intervale de maxim 2 ani, calculați începând cu data prestării primului serviciu;
 • al treilea serviciu combinat va fi facturat în 24 de rate lunare în valoare unitară de 19,14 lei (cu TVA), înainte de efectuarea acestuia. Serviciul se va efectua la intervale de maxim 2 ani, calculați începând cu data prestării primului serviciu combinat.

Verificarea sau revizia instalației de utilizarea gaze naturale pentru un punct de ardere suplimentar se va achita 66,00 lei (cu TVA), iar pentru o centrală termică suplimentară (de până la 35kW) se va achita 173,00 lei (cu TVA).

DUO PLUS

Pachetul DUO PLUS este o soluție care te ajută să treci la nivelul superior de siguranță și confort:

 • primul serviciu, la alegere între verificare/revizie la instalația de utilizare gaze naturale sau verificare tehnică periodică a microcentralei termice, în valoare de 75,01 lei (cu TVA), va fi facturat după efectuarea serviciului. Serviciul se va efectua în termen de max. 60 de zile de la data semnării contractului;
 • al doilea serviciu combinat va fi facturat în 22 de rate lunare egale, în valoare unitară de 18,91 lei (cu TVA), înainte de efectuarea acestuia. Serviciul se va efectua la intervale de maxim 2 ani, calculați începând cu data prestării primului serviciu;
 • al treilea serviciu combinat va fi facturat în 24 de rate lunare, în valoare unitară de 18,91 lei (cu TVA), înainte de efectuarea acestuia.

Serviciul se va efectua la intervale de maxim 2 ani, calculați începând cu data prestării primului serviciu.

Verificarea sau revizia instalației de utilizarea gaze naturale pentru un punct de ardere suplimentar se va achita 66,00 lei (cu TVA), iar pentru o centrală termică suplimentară (de până la 35kW) se va achita 173,00 lei (cu TVA).

TRIO

Cu Pachetul Trio beneficiezi de 3 servicii la instalația de utilizare gaze naturale (verificare sau revizie tehnică, după caz) realizate pe durata a 4 ani contractuali, astfel:

 • primul serviciu, în valoare de 65,00 lei (cu TVA), facturat după efectuare. Serviciul se va efectua în termen de max. 60 de zile de la data semnării contractului
 • al doilea serviciu va fi facturat în 22 de rate lunare în valoare unitară de 9,02 lei (cu TVA), înainte de efectuarea acestuia. Serviciul se va efectua la intervale de maxim 2 ani, calculați începând cu data prestării primului serviciu.
 • al treilea serviciu va fi facturat în 24 de rate lunare in valoare unitară 9,02 lei (cu TVA), înainte de efectuarea acestuia. Serviciul se va efectua la intervale de maxim 2 ani, calculați începând cu data prestării primului serviciu.

Pachetul Trio este promoțional și este valabil în perioada 01.01.2020-31.12.2020, privind posibilitatea plății eșalonate, sub condiția prestării tuturor serviciilor incluse în pachetul ales.

Verificarea sau revizia instalației de utilizarea gaze naturale pentru un punct de ardere suplimentar este 66,00 lei (cu TVA).

FLEXIBIL

Pachetul Flexibil este recomandat dacă ai sau ai avut un contract recurent de prestări servicii tehnice cu compania noastră, de tip Trio și Trio Plus. Cu acest pachet, beneficiezi de plata eșalonată a 2 servicii la instalația de utilizare gaze naturale (verificare sau revizie tehnică, după caz) realizate pe durata a 4 ani contractuali.

 • primul serviciu va fi facturat în 21 de rate lunare, în valoare unitară de 8,18 lei (cu TVA), înainte de efectuarea acestuia. Serviciul se va efectua la intervale de maxim 2 ani, calculați începând cu data prestării primului serviciu.
 • al doilea serviciu va fi facturat în 23 de rate lunare în valoare unitară de 8,18 lei (cu TVA), înainte de efectuarea acestuia. Serviciul se va efectua la intervale de maxim 2 ani, calculați începând cu data prestării primului serviciu.

Verificarea sau revizia instalației de utilizarea gaze naturale pentru un punct de ardere suplimentar este 66,00 lei (cu TVA).