Comunicate de presă

Centrele de relații cu clienții ENGIE Romania sunt închise miercuri, 24 ianuarie

Miercuri, 24 ianuarie, centrele de relații cu clienții ale ENGIE Romania vor fi închise, cu excepția punctului de vânzare ENGIE din Băneasa Shopping City din București, care va funcționa conform programului obișnuit al centrului comercial. De asemenea, serviciul de call-center național va fi indisponibil. Ziua de 24 ianuarie este nelucrătoare, fiind o sărbătoare legală

Clienții pot transmite solicitări prin intermediul formularului de contact, disponibil pe site-ul engie.ro.

Informații utile cu privire la situația de consum pot fi accesate direct în contul de client ENGIE sau prin intermediul aplicației mobile ce poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

Începând de joi, 25 ianuarie, se revine la programul obișnuit de funcționare, disponibil pe pagina Centre Relații Clienți.

Despre ENGIE Romania

Grupul de companii ENGIE Romania activează în următoarele domenii de activitate: distribuţie şi furnizare de gaze naturale, producție din surse regenerabile și furnizare de energie electrică, precum și soluții verzi și servicii tehnice pentru instalaţii de gaze naturale şi centrale termice. ENGIE Romania şi filialele sale deservesc un portofoliu de 2 milioane de clienţi, operează o reţea de distribuţie de circa 22.600 km, deţin o capacitate de producție din surse verzi de 121 MW şi au 4.200 de angajaţi. Grupul ENGIE Romania a realizat investiții în valoare de 6.100 milioane de lei din 2005 până la 31 decembrie 2022.

Contact presă ENGIE Romania:

Email: birouldepresa.ro@engie.com
keyboard_arrow_up