Comunicate de presă

Centrele de relații cu clienții și serviciul de call-center ENGIE Romania vor fi închise luni, 24 iunie

Centrele de relaţii cu clienţii ale ENGIE Romania vor fi închise luni, 24 iunie, cu excepția punctului de vânzare ENGIE din Băneasa Shopping City din București, care va funcționa conform programului obișnuit al centrului comercial. De asemenea, serviciul de call-center național va fi indisponibil.

Clienții pot transmite solicitări online, prin intermediul formularului de contact și poate fi accesat direct pe site-ul companiei.

Informații utile pot fi accesate direct în contul de client ENGIE sau prin intermediul aplicației mobile MyENGIE, care poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play.

Începând de marți, 25 iunie, centrele de relații cu clienții și serviciul de call-center revin la programul uzual de funcţionare, disponibil pe engie.ro.

Despre ENGIE Romania

Grupul de companii ENGIE Romania activează în următoarele domenii de activitate: distribuţie şi furnizare de gaze naturale, producție din surse regenerabile și furnizare de energie electrică, precum și soluții verzi și servicii tehnice pentru instalaţii de gaze naturale şi centrale termice. ENGIE Romania şi filialele sale deservesc un portofoliu de aproape 2.250.000 de clienţi, operează o reţea de distribuţie de 23.255 km, deţin o capacitate de producție din surse verzi de 202 MW şi au peste 4.300 de angajaţi. Grupul ENGIE Romania a realizat investiții în valoare de 6.760 milioane de lei din 2005 până la 31 decembrie 2023.

Contact presă ENGIE Romania:

Email: birouldepresa.ro@engie.com
keyboard_arrow_up