Dăruiește Viață

Împreună cu Dăruiește Viață, contribuim la îmbunătățirea condițiilor medicale pentru pacienții din România

Alături de asociația Dăruiește Viață, suntem creatori de fapte bune încă din 2013. Prin proiectele derulate, zeci de mii de pacienți beneficiază, în fiecare an, de condiții mai bune de tratament.

Condiții mai bune de îngrijire pentru pacienți, prin renovarea secției de oncologie de la Spitalul Elias din București

Pentru pacienții cu boli oncologice, condițiile de îngrijire medicală pot face diferența. Alături de Dăruiește Viață, continuăm să investim în sistemul medical românesc, prin renovarea completă a unui etaj din cadrul secției de oncologie dedicată adulților, de la Spitalul Universitar Elias din București.

Rulează videoul

O unitate modulară modernă pentru
triajul pacienților, la Spitalul Elias din București

În contextul pandemiei COVID-19, spitalele sunt greu încercate de valul de cazuri grave. Spațiile de triaj au fost improvizate în corturi neîncălzite, iar pacienții sunt nevoiți să aștepte ore în șir. Pentru pacienții cu boli cronice, care au nevoie de tratament la Spitalul Elias din București, am amenajat, împreună cu Dăruiește Viață, o unitate modulară modernă pentru triaj.

Rulează videoul

Energie eroilor din spitale:
echipamente de protecție și aparatură medicală

Fie că vorbim de medici, asistenți, personal de îngrijire, personal de pe ambulanțe sau brancardieri, eroii din linia întâi a luptei cu virusul SARS-CoV-2 au nevoie de susținerea și solidaritatea noastră, a tuturor. De aceea, am sprijinit cu donații în echipamente medicale și de protecție și am oferit energie cadrelor medicale prin campania #EnergieEroilor.

Susținerea acordată cadrelor medicale în 2020 a continuat printr-o nouă donație, prin intermediul Dăruiește Viață, de aparatură performantă în valoare de 110.000 de euro. Un aparat de anestezie de ultimă generație, un electrocardiograf, precum și monitoare pentru funcții vitale au ajuns în unitățile COVID-19 ale Spitalului Universitar de Urgență Elias, Spitalului Județean de Urgență Brașov și Spitalului de Boli Infecțioase Brașov. Acestea servesc atât la tratarea pacienților bolnavi de COVID-19, dar și a celor care suferă de alte afecțiuni.

Rulează videoul

#NoiFacemUnSpital – Primul Spital Național pentru Copiii cu Cancer, Boli Grave și Traumă

Asociația Dăruiește Viață și-a asumat realizarea celui mai ambițios proiect de responsabilitate socială din ultimii ani din România, construirea de la zero primul centru multidisciplinar pentru copiii bolnavi de cancer. ENGIE s-a alăturat proiectului încă de la început, cu o donație de 300.000 de euro. Spitalul înseamnă o construcție de aprox. 12.000 mp, care se întinde pe 9 niveluri, și o capacitate de aproximativ 187 paturi.

Modernizare și dotare cu aparatură în patru spitale regionale

Am contribuit la modernizarea și reabilitarea laboratoarelor de diagnosticare în profunzime a cancerelor de sânge din cadrul Institutului Clinic Fundeni, precum și la dotarea cu aparatură de ventilație a Spitalului de Pneumoftiziologie din Constanţa, Spitalului Clinic de Copii Braşov, Institutul de Pneumoftiziologie “Marius Nasta” și Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ”Grigore Alexandrescu”.

Modernizarea Centrului de Hematologie și transplant molecular de la Institutul Fundeni

375.000 euro investiți

2.500 analize de
laborator/an

O sală de operație deschisă la
Spitalul Municipal de Urgență București

275.000 euro investiți

800 intervenții chirurgicale/an

Dotarea cu aparate
de ventilație mecanică

200.000 euro investiți

14 aparate de ventilație donate

Nu ne oprim aici!
Și tu poți sprijini proiectele din domeniul sănătății.

Te poți alătura asociației Dăruiește Viață cu o donație lunară în valoare de 4 euro, prin SMS la 8864 cu textul SPITAL.

keyboard_arrow_up