Comunicate de presă

ENGIE aduce energia la Bucharest Street Food Carnival.

ENGIE, în calitate de partener al Bucharest Street Food Carnival, derulat la Romxepo, în perioada 6-9 septembrie, are un stand dedicat, în care participanții se pot încărca cu energie și experimenta delicii culinare reinventate de bucătari celebri la Chefs’Stage by ENGIE. Aici transformăm energia în locul preferat al gurmanzilor și rețetele de odinioară în preparate noi, pline de savoare. Bucătari celebri vor face demonstrații culinare live, iar în pauzele pentru gătit, oprim aragazul și asistăm la discuții despre gastronomie, pasiune și responsabilitate.

Renumitul bucătar Nico Lontras, cunoscut pentru măiestria de a reinterpreta rețetele, va găti live în standul ENGIE sâmbătă (16:00 – 19:00) și duminică (17:00 – 20:00).

Vata de zahăr care te aduce înapoi în copilărie, cocktail-urile răcoritoare cu gheață carbonică sau preparatele reinventate de chef Nico Lontras pot fi savurate în tihnă de către toți cei care le spun prietenilor de pe Facebook sau Instagram că se află în standul ENGIE. Regulamentul dedicat acestei activări este disponibil AICI.

În plus, participanții au șansa de a lua parte la o experiență unică, Dinner in the sky, și de a câștiga diferite produse promoționale. Produsele și experiențele gratuite vor fi oferite în limita stocului disponibil. Regulamentul dedicat poate fi consultat AICI.

Prin participarea ca partener la Street Food Festival și componenta de comunicare Rețete Reinventate by ENGIE, compania și-a propus să aducă experiența clientului mai aproape de produsele sale –  gaz şi  electricitate, nelipsite din fiecare casă pentru prepararea celor mai gustoase mese. ENGIE susține în acest an șapte evenimente din cadrul Street Food Festival Carnival, în Constanța, Craiova, Ploiești, Pitești, Brașov și București.

keyboard_arrow_up