Comunicate de presă

ENGIE îşi reînnoieşte angajamentul de a susţine CSM București

ENGIE reînnoieşte parteneriatul cu CSM București pentru susținerea performanțelor handbalului feminin şi a Centrului de Copii şi Juniori din cadrul clubului. Valoarea financiară a parteneriatului se situează la nivelul celei de anul trecut, respectiv de 280.000 euro.

Handbalul feminin continuă să fie unul dintre puținele sporturi care asigură o vizibilitate României prin prisma rezultatelor obținute la nivel național și internațional, CSM București fiind cea mai valoroasă echipă de club din sportul românesc și singura câștigătoare a Ligii Campionilor în anul 2016.

Parteneriatul are la bază împărtăşirea de valori comune-performanţa, exigenţa, angajamentul şi coeziunea echipei- precum şi ambiţia de a face din sportul românesc în general şi din handbalul feminin în special un motiv de mândrie pentru toţi românii şi un model pentru tinerele generaţii. Axele parteneriatului sunt: sprijinirea echipei de handbal feminin senioare şi a Centrului de Copii si Juniori, care vizează atât sporturile practicate de către copiii legitimați ai clubului cât și acțiuni menite să încurajeze promovarea și practicarea sportului în rândul publicului larg.

Cu ocazia semnării noului parteneriat, Eric Stab, Preşedinte & CEO ENGIE Romania a declarat: ,,Ne bucurăm să reafirmăm susținerea pentru echipa de handbal feminin a clubului CSM București, un  model al performanței în sport, și pentru Centrul de Copii și Juniori care activează în cadrul aceluiaşi club cu misiunea de a insufla generaţiilor tinere modele de succes. Imi exprim încrederea că echipa de hanbal feminim a CSM Bucureşti va reuşi să se impună în faţa adversarelor din acest sezon şi va menține nivelul de performanţă cu care ne-a obişnuit deja.’’

Gabriela Szabo, director general CSM București: „Mă bucură mult continuarea parteneriatului cu ENGIE, unul dintre cei mai importanți parteneri pe care îi avem. Le mulțumesc că au încredere în această frumoasă echipă și îmi doresc să nu-i dezamăgim. Noi ne bazăm pe 3 piloni importanți : educație, dezvoltare prin sport și performanță. Vreau să devenim unul dintre cele mai performante și apreciate cluburi din România și pentru asta avem nevoie de parteneri externi serioși cum este ENGIE.”

Nicolae Luca, team managerul CSM București: „Prelungirea colaborării vine cumva în mod firesc pentru vorbim de un an de zile în care am fost alături unii de ceilalți. ENGIE este un partener pe care ne bazăm. Ne bucură faptul că această colaborare nu se rezumă doar la avansa o sumă de bani clubului ci construim împreună proiecte care vizează promovarea imaginii echipei de handbal feminin și a Centrului de Copii și Juniori și să crească notorietatea acestui sport în rândul publicului larg.

 Isabelle Gulden, Handbalistă CSM București: ,,Este foarte important că partenerii cred în noi și ne susțin. Vrem să le arătăm că au făcut alegerea corectă mergând mai departe alături de noi. Este o motivație pentru noi să continuăm să ne antrenăm și să funcționăm ca o echipă  adevărată pe teren pentru a obține cât multe trofee.’’

Grupul ENGIE (fost GDF SUEZ) este prezent în România în trei sectoare de activitate: gaze naturale, electricitate şi servicii energetice. ENGIE Romania este principala filială a Grupului în România şi deţine companiile Distrigaz Sud Reţele, ENGIE Servicii, ENGIE Building Solutions, Alizeu Eolian şi Brăila Winds. Compania activează în următoarele domenii de activitate: distribuţie şi furnizare de gaze naturale, furnizare de electricitate, servicii tehnice pentru instalaţiile de gaze naturale şi centrale termice şi producţie de electricitate. ENGIE Romania şi filialele sale deservesc un portofoliu de 1,6 milioane de clienţi, operează o reţea de distribuţie de circa 19.000 km, deţin două parcuri eoliene cu o capacitate totală de 100 MW şi au 3.650 de angajaţi.       ENGIE Romania s-a implicat de-a lungul timpului în diverse domenii ale sportului românesc: atletism, tenis feminin prin susținerea unei generații de tinere jucătoare care acum fac parte din elita tenisului, și disciplinele olimpice în vederea unei bune reprezentări a României la Jocurile Olimpice.

În mai puțin de 10 ani de existență, CSM București a devenit un model demn de urmat de toate cluburile din România. Cu un palmares de invidiat, care include două cupe europene (Liga Campionilor la Handbal Feminin și Cupa CEV Challenge la Volei Feminin), numeroase titluri naționale și clasificări pe podium la toate ramurile sportive (atletism, baschet, handbal, volei, șah, motociclism, tenis și rugby), un Centru de Copii și Juniori cu peste 1500 de tineri sportivi, CSM București reprezintă standardul clubului sportiv modern, performant.

keyboard_arrow_up