Comunicate de presă

ENGIE, partener al Street Food Festival, editia 2018

Festivalierii sunt așteptați în standul ENGIE să se încarce cu energie, să gătească împreună cu chef Nico Lontras și să experimenteze delicii culinare reinventate

ENGIE deschide sezonul experiențelor culinare reinventate la Constanța (3-6 mai, Piața Ovidiu), cu primul eveniment seria Street Food Festival susținută de companie. ENGIE aduce festivalierilor, prin componenta de comunicare Rețete Reinventate, un stand cool și relaxant, în care se pot încărca cu energie și experimenta delicii culinare din bucătăria tradițională, reinventate de chef Nico Lontras.

Renumitul bucătar Nico Lontras, cunoscut pentru măiestria de a reinterpreta rețetele românești pentru un plus de savoare și simplitate, va găti live în standul ENGIE sâmbătă, 5 mai, după ora 16:00.

Vata de zahăr care te aduce înapoi în copilărie, cocteilurile răcoritoare cu gheață carbonică sau preparatele reinventate de chef Nico Lontras pot să fie savurate în tihnă de către toți cei care le spun prietenilor de pe Facebook sau Instagram că se află în standul ENGIE. Produsele gratuite vor fi oferite în limita stocului disponibil, conform regulamentului care poate fi consultat în stand și aici : Regulament promotie Constanta. Deliciile culinare sunt completate de experiențe ludice, prin balansoare care atunci când sunt accesate de festivalieri produc energie cu care se pot încărca telefoanele mobile.

Prin participarea ca partener la Street Food Festival și componenta de comunicare Rețete Reinventate by ENGIE, compania și-a propus să aducă experiența clientului mai aproape de produsele sale –  gaz şi  electricitate, nelipsite din fiecare casă pentru prepararea celor mai gustoase mese. ENGIE susține în acest an șapte evenimente din cadrul Street Food Festival, în Constanța, Craiova, Ploiești, Pitești, Brașov și București.

Primul eveniment este organizat la Constanța, în perioada 3-6 mai. Aici participanții vor avea surpriza să descopere concursuri și delicii culinare, bunătăți românești sau deserturi răcoritoare reinventate de Chef Nico Lontras.

Regulamentul concursului poate fi accesat aici : Concurs 1st in line

Grupul ENGIE (fost GDF SUEZ) este prezent în România în trei sectoare de activitate: gaze naturale, electricitate şi servicii energetice.ENGIE Romania este principala filială a Grupului în România şi deţine companiile Distrigaz Sud Reţele, Distrigaz Confort, Alizeu Eolian şi Brăila Winds. Compania activează în următoarele domenii de activitate: distribuţie şi furnizare de gaze naturale, furnizare de electricitate, servicii tehnice pentru instalaţiile de gaze naturale şi centrale termice şi producţie de electricitate. ENGIE Romania şi filialele sale deservesc un portofoliu de 1,7 milioane de clienţi, operează o reţea de 19.000 km, deţin două parcuri eoliene cu o capacitate totală de 100 MW şi au aproximativ 3.700 de angajaţi.

keyboard_arrow_up