Comunicate de presă

ENGIE, partener al Street Food Festival

ENGIE a fost partener al evenimentului Street Food Festival, ediția 2017, un eveniment culinar destinat publicul larg menit să aducă în prim plan experiențe gastronomice plăcute.

Implicarea noastră în astfel de evenimente vine în continuarea componentei ,,Rețete reinventate” by ENGIE din campania de notorietate demarată în 2016 care și-a propus să aducă experiența clientului cât mai aproape de produsele și serviciile companiei noastre.

Astfel, ENGIE a susținut două evenimente din cadrul Street Food Festival. Primul eveniment organizat la Mamaia în perioada 1-10 august. Aici participanții au avut surpriza să descopere delicii culinare, bunătăți românești sau deserturi răcoritoare reinventate în stilul deja consacrat de Chef Nicolai Tand. În plus, ei au putut câștiga unul din numeroasele premii participând la tombola noastră zilnică.

Al doilea eveniment Street Food Festival a avut loc la București în perioada 7-10 septembrie la Romexpo. Chef Nicolai Tand le-a pregătit vizitatorilor un sandwich reinventat, cu carne la garniță.

keyboard_arrow_up