Comunicate de presă

ENGIE Romania @ GoTech World 2020 | Digital Event

Cea de IX-a ediție a expo-conferinței GoTech World va avea loc online pe 11 și 12 noiembrie 2020, fiind un eveniment de referință pentru mediul de business din Europa Centrală și de Est, care conectează peste 16.000 de profesioniști și peste 1.500 de soluții digitale de business.

Suntem parteneri GoTech World și în acest an, prin prezența în zona expozițională 3D, unde participanții vor putea interacționa cu specialiștii ENGIE Romania, pe parcursul evenimentului.

De asemenea, Adrian Frătean (Senior Business Developer, ENGIE Romania) va susține o prezentare despre soluții practice pentru un viitor durabil, împletind energia verde, mobilitatea electrică și PPAs (Power Purchase Agreements), într-o discuție captivantă despre o mulțime de oportunități dedicate tuturor categoriilor de consumatori de energie, rezidențiale, comerciale sau industriale, care sunt, de asemenea, susținute de un cadru legislativ favorabil.

Soluțiile descentralizate de producere a energiei electrice contribuie la un viitor mai curat al planetei, afaceri sustenabile și economii importante de energie. Ȋn contextul accelerării tranziţiei către surse de energie cu un impact minim asupra mediului și al utilizării pe scară din ce în ce mai largă a tehnologiilor din domeniul energiei regenerabile, încorporarea soluţiilor verzi într-un model de business poate reduce costurile operaționale și diminua amprenta de carbon. Tot mai mulți consumatori aleg autonomia energetică, devenind, la rândul lor, producători, iar ENGIE Romania este alături de ei pentru a-i susține în acest demers.

Tehnologii precum panourile fotovoltaice și turbinele eoliene sunt în centrul transformărilor care au loc în sistemul energetic global, reprezentând o soluţie eficientă pentru a obţine autonomie energetică și o reducere substanţială a costurilor cu energia electrică pe termen lung, iar tranziția către o flotă nepoluantă este un prim pas în construirea unui viitor verde pentru mobilitatea urbană.

keyboard_arrow_up