ENGIE Gas Start
O ofertă care chiar îţi face cu ochiul

Așa cum probabil ai aflat, începând cu data de 1 iulie 2020 prețurile reglementate pentru furnizarea gazelor naturale către clienții casnici au fost eliminate.

De aceea, am creat oferta ENGIE Gas Start pentru clienții casnici ENGIE care au încheiat un contract reglementat.

Pentru că odată cu acest pas s-au născut numeroase mituri și pentru că nu este întotdeauna
ușor să găsești răspunsurile corecte la întrebările tale, iată câteva lucruri esențiale:

1 Primul și poate cel mai important lucru pe care trebuie să îl știi este că pe parcursul acestei schimbări ENGIE îți va furniza în continuare gaz natural. Dacă ești la zi cu plata facturilor și dacă instalațiile tale de utilizare gaz nu au niciun grad de risc, furnizarea nu va fi oprită.
2 Ai primit de la noi, ENGIE, în calitate de furnizor de energie, odată cu factura:
  • informarea de la ANRE pe care o poți citi și aici;
  • oferta tip ENGIE Gas Start destinată pieței libere;
  • pașii pentru alegerea unei oferte și încheierea unui contract în piața liberă.
Contractul și condițiile generale pentru oferta ENGIE Gas Start le poți citi aici: persoană fizică, persoană juridică și asociație de proprietari.
3Până la 30 iunie 2020 ai putut alege oferta-tip ENGIE Gas Start dedicată clienților ENGIE care nu aveau încheiat un contract de furnizare gaz în piață liberă. Dacă nu ai reușit să alegi oferta până la acestă dată, o mai poți alege până la 31 decembrie 2020 întrucât am prelungit valabilitate acesteia. Click aici pentru a contracta oferta.
4 Vrei să vezi ce alte oferte de piață liberă ți-am pregătit? Mai jos poți consulta și alte oferte de energie potrivite nevoilor tale: selectează tipul locuinței și localitatea, iar apoi alegi dacă vrei să contractezi gaz cu discount sau gaz la pachet cu servicii tehnice. Poți să alegi și ENGIE One dacă vrei să ai gaz, electricitate și servicii pe un singur contract și o singură factură.
Poți citi aici ghidul ANRE cu privire la recomandările pentru clienți in contextul liberalizării pieței de gaze naturale.
Dacă ești client ENGIE și nu ai ales încă o ofertă de furnizare gaze naturale în piață liberă, începând cu 1 iulie 2020 furnizarea gazelor naturale pentru clienții casnici va fi realizată conform prețurilor următoare:
Categorii consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuție Preț final
(lei/MWh fără TVA)
C1 - cu un consum anual mai mic de 280 MWh 123,92
C2 - cu un consum anual între 280 MWh și 2.800 MWh 122,17
C3 - cu un consum anual între 2.800 MWh și 28.000 MWh 120,84

Prețul afișat include costul serviciului de transport și tarifele reglementate de distribuție și înmagazinare subterană a gazelor naturale. Prețurile se vor actualiza în mod automat în urma modificărilor care vor fi aduse tarifelor reglementate de către ANRE, conform prevederilor legale în vigoare. Acestea se regăsesc actualizate la adresa: www.engie.ro/tarife/

Oferta tip
ENGIE Gas Start

Alege oferta tip ENGIE și în doar câteva click-uri ai un contract de gaz în piață liberă.

Alege oferta

Alte oferte potrivite
nevoilor tale

Alege dintre ofertele ENGIE de gaz și beneficiezi de discount sau servicii tehnice, la pachet.

Alege oferta
keyboard_arrow_up