Comunicate de presă

Programul ENGIE Romania în zilele de 1 și 5 iunie

În zilele de 1 și 5 iunie 2023, centrele de relaţii clienţi ale ENGIE Romania vor fi închise, cu excepția punctului de vânzare ENGIE din Băneasa Shopping City din București, care va funcționa conform programului uzual al centrului comercial. De asemenea, în zilele menționate, serviciul de call-center național va fi indisponibil.

Clienții pot transmite solicitări prin formularul de contact, disponibil pe site-ul engie.ro.

Informații utile pot fi accesate direct în contul de client ENGIE sau prin intermediul aplicației mobile MyENGIE, care poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play.

Programul de funcționare al centrelor de relații cu clienții poate fi consultat direct pe engie.ro.

Despre ENGIE Romania

Grupul de companii ENGIE Romania activează în următoarele domenii de activitate: distribuţie şi furnizare de gaze naturale, producție din surse regenerabile și furnizare de energie electrică, precum și soluții verzi și servicii tehnice pentru instalaţii de gaze naturale şi centrale termice. ENGIE Romania şi filialele sale deservesc un portofoliu de 2 milioane de clienţi, operează o reţea de distribuţie de circa 22.600 km, deţin o capacitate de producție din surse verzi de 120 MW şi au 4.200 de angajaţi.

Contact de presă Engie România

E-mail: birouldepresa@ro.engie.com

keyboard_arrow_up