Tehnologia digitală SMART, pentru o vară cool! Cu oferta SMART COOL controlezi şi monitorizezi temperatura şi umiditatea casei, de oriunde te-ai afla.

Vara te bucuri de căminul tău răcoros cu SMART COOL de la ENGIE, care îți oferă controlul aparatului de aer condiționat, direct de pe mobil sau tabletă, de oriunde ai fi. Cu SMART COOL poti controla temperatura şi poți monitoriza umiditatea camerei. Sistemul poate fi instalat pe orice tip de aer condiționat, se adaptează autonom la obiceiurile tale și poate fi acționat de pe smartphone/tabletă. Poți programa oprirea aparatului la plecare şi repornirea acestuia la temperatura dorită înainte de a ajunge acasă. Totul simplu, din mașină sau de la birou, pentru ambianța perfectă a căminului tău.

Descărcă și instalează aplicația pentru dispozitivele mobile Android sau iOS:

Google PlayApp Store

Verile tale răcoroase cu SMART COOL

Ai multe motive să alegi
SMART COOL

  • îl instalezi pe aproape orice tip de aparat de aer condiţionat;
  • controlezi aerul condiționat de oriunde;
  • monitorizezi temperatura, umiditatea și lumina ambientală de la distanță;
  • reglezi temperatura înainte să ajungi acasă și închizi automat aerul condiționat înainte să pleci;
  • reduci consumul de energie;
  • setezi un orar pentru o perioadă de 7 zile. Utilizatorul poate seta programe personalizate cu diferite valori ale temperaturii, în funcție de momentul zilei și de nevoi;
  • integrabil prin aplicații precum Google Assistant, Amazon Alexa, Apple HomeKit și IFTTT;
  • conține funcția de geolocație

* Poate fi folosit împreună cu majoritatea aparatelor de aer condiționat, controlate prin telecomandă cu afișaj pentru setările curente (de exemplu, temperatura dorită sau viteza)

* Folosind acest dispozitiv, costurile energiei electrice consumate de către aparatul de aer condiționat pot fi reduse cu până la 40%.

* Tado Smart AC Control folosește sistemul de localizare din telefonul mobil al utilizatorului pentru ajustarea temperaturii aerului condiționat și aparatul pornește înainte să ajungi acasă și se oprește când pleci.

Preț: 783,00 lei (cu TVA)

Pachetul cuprinde echipamentul şi accesoriile Tado°, instalarea şi sincronizarea cu aparatul de aer condiţionat, aplicaţia gratuită pentru Android sau iOS.

Vrei să știi mai multe despre oferta noastră
de soluții și accesorii Smart Home?

Lasă-ne datele tale de contact, iar un reprezentant ENGIE va reveni în cel mai scurt timp cu mai multe detalii.

keyboard_arrow_up