Istoricul implicării

Sprijinirea zonelor afectate de inundaţii din judeţul Vrancea şi Galaţi

Continunând demersurile începute în 2005 de către Grupul Gaz de France, Distrigaz Sud, a finanţat lucrările de renovare ale dispensarului din satul Mirceşti, comuna Vânători, judeţul Vrancea.

Realizarea acestui obiectiv a fost posibilă datorită unei finanţări de 45.000 euro, în cadrul operaţiunii ,,Gaz de France Solidarite Roumanie” demarate în 2005 pentru a ajuta zonele afectate de apele revărsate. O farmacie, un cabinet stomatologic dotat cu un echipament ultra-modern dintr-o donaţie privată, un cabinet de medicină generală şi o sală de tratament cu două paturi, au primit aprobarea autorităţilor din domeniul sanitar şi constituie garanţia unor îngrijiri medicale de calitate. Acest proiect se integrează astfel in acţiunile noastre de sprijinire a comunitaţilor locale, solidaritatea reprezentând o axă majoră a strategiei noastre de responsabilitate socială.

În noiembrie 2005, compania a alocat suma de 225.000 euro pentru repararea a 3 şcoli din judeţele Galaţi şi Vrancea. Eforturile grupului francez s-au conjugat cu cele ale asociaţiei umanitare a angajaţilor Gaz de France, Codegaz, care a sprijinit aceastặ iniţiativă cu materiale şcolare şi aparatură medicală. Pe 8 noiembrie 2005, la inaugurarea şcolilor renovate de la Nămoloasa, Rădulesti şi Năneşti au participat ambasadorul Franţei în România, conducerea companiei, reprezentanţii Fundaţiei Gaz de France, Directorul General Gaz de France pentru Europa Centrală şi de Est, reprezentantul Guvernului României, prefectul judeţului Vrancea.

keyboard_arrow_up