Termostat Smart by SALUS

Controlează şi monitorizează sistemul de încălzire
direct de pe telefonul tău!

Acasă este locul în care vrem să ne simţim confortabil, relaxaţi și fără griji. Cu ajutorul termostatului Smart by SALUS faci următorul pas către o casă mai inteligentă. Oriunde te-ai afla, temperatura poate fi monitorizată şi modificată de pe orice dispozitiv mobil. Şi ca totul să fie perfect, economiseşti şi energie, fără să să renunţi la confort.
Termostat Smart by SALUS îţi permite să monitorizezi şi să controlezi sistemul de încălzire (centrala termică) de la distanţă, cu ajutorul dispozitivelor mobile. Astfel, poţi accesa şi controla setările de temperatură din locuinţa în orice moment şi de oriunde. Acesta cuprinde: echipamentul SALUS iT500 și accesoriile aferente, montajul și sincronizarea echipamentului cu centrala termică, înregistarea dispozitivului, setarea termostatului și a smartphone-ului/tabletei. Suplimentar, poate fi adaugat si un senzor care te ajuta să setezi diferite praguri de temperatură în interiorul aceleiași locuințe.

Instalează gratuit aplicaţia Salus iT500 Plus pentru Android sau iOS:

Google Play App Store

Ai toate motivele să alegi SALUS IT500

Oferta cuprinde echipamentul SALUS IT500 și accesoriile, instalarea și sincronizarea cu centrala termică, înregistarea dispozitivului, setarea crono-termostatului și a smartphone-ului/tabletei.

 

Beneficii

  • setezi temperatura ambientală înainte să ajungi acasă
  • eficientizezi perioadele de consum
  • faci economii

Oferta valabilă pentru persoanele fizice care contractează sau dețin un contract ASIGAZ REZIDENT. Oferta este supusă unor termeni și condiții.

Preţ (cu TVA) Rata 1 (cu TVA) Rata 2 (cu TVA) Total rate (cu TVA)
1.039,00 lei 519,50 lei 519,50 lei 1.039,00 lei

SALUS IT500 + Extraopțiune

Preţ (cu TVA) Rata 1 (cu TVA) Rata 2 (cu TVA) Total rate (cu TVA)
1.182,00 lei 591,00 lei 591,00 lei 1.182,00 lei

Poți adăuga ofertei SALUS IT500, un senzor suplimentar care te va ajuta să setezi diferite praguri de temperatură în interiorul aceleiași locuințe. Pachetul este valabil pentru persoanele fizice care contractează sau dețin un contract ASIGAZ REZIDENT. Ofertă supusă unor termeni și condiții.

Vrei să știi mai multe despre oferta noastră
de soluții și accesorii Smart Home?

Lasă-ne datele tale de contact, iar un reprezentant ENGIE va reveni în cel mai scurt timp cu mai multe detalii.

keyboard_arrow_up