Utile

Am lansat noul cont de client MyENGIE!

Știm că pentru tine este important să ai acces oricând la toate informațiile de care ai nevoie: facturi, consum, plăți, programarea serviciilor tehnice, dar și altele. Așa că am lansat noul cont de client MyENGIE cu un design mai intuitiv și mai prietenos ca să rezolvi rapid, tot ce ai nevoie. Trebuie doar să îți creezi cont cu nume, e-mail și parolă, iar apoi te autentifici doar cu e-mail/telefon și parola aleasă. Nu uita să adaugi în cont adresa sau adresele tale de consum. Iar dacă ai în grijă mai multe, alege pentru fiecare un nume și un simbol astfel încât să găsești rapid informațiile de care ai nevoie.

Vrei să ai cu tine toate informațiile de client, oriunde ai fi?

Instalează aplicația mobilă MyENGIE!

Google PlayApp Store

Hai în contul de client sau în aplicația MyENGIE
ca să descoperi tot ce ți-am pregătit.

Plătești facturile mai simplu, mai rapid. Poți plăti în același timp toate facturile tale de energie – fie de gaze naturale, fie de energie electrică, de pe oricare dintre adresele tale de consum. La final poți salva datele cardului tău, iar la următoarea plată nu va mai fi nevoie să le completezi. Mai mult, poți salva până la trei carduri bancare. Simplu și sigur.

Transmiți indexul direct din aplicație. Poți transmite lunar indexul autocitit și în fiecare lună plătești exact atât cât consumi. Poți face asta doar în perioada de transmitere și îl poți înregistra fie completându-l, fie prin scanarea contorului cu camera foto a dispozitivului mobil.

Programezi serviciile tehnice la timp. Este important să te asiguri că programezi la timp serviciile tehnice periodice de verificare și revizie. Acum poți face asta rapid, și din aplicația mobilă. Alegi serviciul tehnic, verifici intervalele disponibile și salvezi programarea. Și gata! Rapid, de oriunde te-ai afla.

Te bucuri de un design intuitiv și un cont personalizat. Intuitivă și prietenoasă, aplicația MyENGIE este gândită în așa fel încât să găsești rapid informațiile de care ai nevoie. De asemenea, dacă ai în grijă mai multe locuri de consum, poți alege câte un nume și un simbol pentru fiecare pentru a le deosebi mai ușor.

UP-UP, hai în MyENGIE app!

keyboard_arrow_up