Îţi creşti afacerea ȋn voie cu energie electrică de la ENGIE!

Doreşti un partener pe termen lung, de servicii integrate, atent la nevoile afacerii tale sau eşti nemulţumit de furnizorul tău actual? Ai mai multă energie pentru afacerea ta cu oferta de electricitate Ampero Business!

Accesează oferta de energie electrică dedicată nevoilor clienților business, afaceri mici şi medii, dar cu planuri mari!

Ştiai că ENGIE este şi furnizor de energie electrică, nu doar de gaze naturale, servicii tehnice sau de soluții de producere a energiei verzi?

Iată beneficiile ofertei ENGIE de energie electrică Ampero Business:

Condiţii avantajoase de plată

La ENGIE beneficiezi de condiţii favorabile de plată a facturii.

Manager de cont dedicat

Ai alocat un consultant ENGIE dedicat afacerii tale pe ȋntreaga perioada a contractului tău, pentru o comunicare facilă.

Preţ ajustat

Preţ ajustat la tendinţele actuale ale pieţei.

Termostat smart tado°

9 din 10 clienţi B2B ENGIE Romania se declară mulţumiţi sau foarte mulţumiţi de serviciile noastre, conform unui studiu de satisfacţie efectuat ȋn rândul a peste 400 de clienţii comerciali ȋn perioada noiembrie-decembrie 2023.

Dorești să accesezi oferta Ampero Business?

Daca ai un business ȋn HORECA, agricultură, retail şi nu numai, completează formularul de mai jos şi un manager de cont ENGIE te va contacta ȋn maximum 2 zile lucrătoare.

keyboard_arrow_down

Completarea acestui formular reprezintă acordul de a fi contactat de managerul de cont. Prin transmitere confirm că am luat cunoștință de nota generală de informare cu privire la protecția datelor.

keyboard_arrow_up