Mentenanță specializată

Fiecare clădire este ca un organism viu și are nevoie de întreţinere specializată

Serviciile de mentenanță de înaltă calitate oferite de specialiștii ENGIE au un impact semnificativ asupra duratei de viață a unei clădiri. Înțelegerea rolului pe care serviciile de mentenanță specializată îl au asupra profitabilității și performanței afacerii tale se află la baza activății de Facility Management.

Planul de întreținere specializată integrează elemente care asigură buna funcționare a încălzirii, ventilației, aerului condiționat, sistemelor de protecție împotriva incendiilor, a iluminatului, a sistemelor de securitate și a sistemelor de alimentare cu energie.

Mentenanță specializată
a sistemului BMS

ENGIE oferă servicii de mentenanță specializată pentru clădirile comerciale, rezidențiale sau de birouri, cu ajutorul sistemului de control BMS-Building Management System, un sistem informatic de control, care asigură controlul centralizat pentru toate echipamentele electrice și mecanice dintr-o clădire și uneori chiar din zona adiacentă a acesteia.

Sistemul integrează elemente care asigură buna funcționare a încălzirii, ventilației, aerului condiționat, sistemelor de protecție împotriva incendiilor, a iluminatului, a sistemelor de securitate și a sistemelor de alimentare cu energie.

La acest sistem inovativ pot fi conectate și alte sisteme de maximă importanță ale clădirii cum ar fi: sistemul de control al accesului în clădiri, CCTV(TV cu circuit închis), detectori de mișcare, sistemele de alarmă la incendiu și ascensoarele.

Vrei să afli mai multe despre mentenanță specializată
sau dorești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale de contact, iar un reprezentant ENGIE va reveni în cel mai scurt timp cu mai multe detalii.
keyboard_arrow_up