Mentenanță specializată

Fiecare clădire este ca un organism viu și are nevoie de întreţinere specializată

Serviciile de mentenanţă de înaltă calitate oferite de specialiștii ENGIE, au un impact semnificativ asupra duratei de viață a unei clădiri. Ȋnțelegerea rolului pe care serviciile de mentenanţă specializată îl au asupra profitabilității și performanței afacerii tale se află la baza activăţii de Facility Management.

Planul de întreținere specializată, integrează elemente care asigură buna funcționare a încălzirii, ventilației, aerului condiționat, sistemelor de protecție împotriva incendiilor, a iluminatului, a sistemelor de securitate și a sistemelor de alimentare cu energie.

Mentenanță specializată
a sistemului BMS

ENGIE oferă servicii de mentenanţă specializată pentru clădirile comerciale, rezidenţiale sau de birouri, cu ajutorul sistemului de control BMS-Building Management System, un sistem informatic de control, care asigură controlul centralizat pentru toate echipamentele electrice şi mecanice dintr-o clădire și uneori chiar din zona adiacentă a acesteia.

Sistemul integrează elemente care asigură buna funcționare a incălzirii, ventilației, aerului condiționat, sistemelor de protecție împotriva incendiilor, a iluminatului, a sistemelor de securitate și a sistemelor de alimentare cu energie.

La acest sistem inovativ pot fi conectate și alte sisteme de maximă importanță ale clădirii cum ar fi: sistemul de control al accesului în clădiri, CCTV(TV cu circuit inchis), detectori de mișcare, sistemele de alarmă la incendiu și ascensoarele.

Vrei să afli mai multe despre mentenanță specializată
sau dorești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale de contact, iar un reprezentant ENGIE va reveni în cel mai scurt timp cu mai multe detalii.
keyboard_arrow_up