Energia soarelui pentru afacerea ta.

Solar Business de la ENGIE: soluţia completă și personalizată de panouri fotovoltaice.

Resursele convenționale sunt limitate. Progresul tehnologic nu.

Pe măsură ce sectorul energetic se îndreaptă tot mai mult către surse de energie regenerabile, companiile sunt provocate să abordeze această tranziție în moduri transformatoare.

Sistemele de panouri fotovoltaice reprezintă o soluţie optimă de producere a energiei verzi, asigurând afacerii tale reducerea costurilor cu energia electrică și a amprentei de carbon.

Thumbnail video
Rulează videoul

Descoperă soluția completă Solar Business de la ENGIE

Instalarea panourilor fotovoltaice este o investiție responsabilă atât pe termen lung, pentru un mediu curat, cât și pe termen scurt, datorită reducerii substanțiale a costurilor cu energia electrică. Cu Solar Business de la ENGIE ai soluția completă, de la planul proiectului, la instalarea panourilor și mentenanța acestora.

Card image cap

Consultanţă și soluţii personalizate

Pornind de la profilul de consum al afacerii tale și de la specificațiile tehnice ale locației, îți oferim consultanță și soluții personalizate, atât pentru obținerea tuturor autorizațiilor necesare, cât și pentru finanţarea proiectului tău.

Card image cap

Instalare

Gestionăm tot ceea ce ține de managementul proiectului, de la proiectare și instalare până la monitorizarea sistemului, astfel încât, la final, să te bucuri de energie verde fără eforturi suplimentare.

Card image cap

Mentenanță și monitorizare

Monitorizăm constant performanța sistemului de panouri fotovoltaice pe care l-ai instalat și îți asigurăm serviciile de mentenanță a acestuia pentru funcționarea în parametri optimi.

Care sunt beneficiile soluției Solar Business de la ENGIE?

Autonomie energetică

Panourile fotovoltaice te ajută să ai un grad mai mare de autonomie energetică prin producerea de energie verde proprie pentru minimum următorii 25 de ani.

Reducerea amprentei de carbon

Energia produsă prin acest tip de panouri nu are emisii de dioxid de carbon sau alte substanțe rezultate din ardere, contribuind la reducerea poluării.

Economisirea costurilor operaționale

Deoarece îţi produci singur o parte din energia electrică de care ai nevoie, reduci consumul de energie din rețeaua publică și utilizezi energia produsă la un cost mai mic.

Sustenabilitatea afacerii

Crescând mixul de surse regenerabile din portofoliul afacerii tale, contribui la un viitor durabil și la construirea imaginii unei companii preocupată de decarbonizarea propriilor activăţi.

Ce soluţii de finanţare există pentru instalarea unui sistem fotovoltaic?

 • On site PPA

  Noi dezvoltăm, finanțăm, construim, operăm și deţinem sistemul fotovotaic, transferându-ți dreptul de proprietate asupra acestuia la finalul contractului. Tu plătești energia electrică produsă de sistemul fotovoltaic printr-un contract PPA.

 • Finanţare proprie, cu plată într-o singură tranșă

  Noi proiectăm, achiziționăm și construim sistemul fotovoltaic în locația propusă. Tu finanţezi și deţii sistemul fotovoltaic, plătind către noi contravaloarea acestuia într-o singură tranșă.

 • Finanţare ENGIE, cu plată în rate

  Noi finanţăm, proiectăm, construim, operăm și întreţinem sistemul fotovoltaic, punându-l la dispoziţia ta prin eșalonarea facturii în mai multe rate.

 • Leasing financiar

  Tu folosești energia electrică produsă de sistemul fotovoltaic dezvoltat și construit de noi, plătind o rată lunară către bancă, proprietara sistemului fotovoltaic.

Ce spun clienții?

format_quote

ENGIE X OMNIA PLAST

“Am ales ENGIE pentru că este un nume important în domeniu, pentru că este un partener al nostru cu care lucrăm de mai mulţi ani și pentru că ne oferă o anumită siguranţă în implementarea unui astfel de proiect.”

Citește mai mult
format_quote

ENGIE X MENATWORK

“ENGIE a fost câștigătorul în selecţia de oferte pe care am făcut-o. Ceea ce ne-a surprins și ne-a câștigat, pentru că nu avem experienţă în acest domeniu, a fost profesionalismul și competenţa echipei de vânzări. Şi nu numai atât, a fost dorinţa și capacitatea de a găsi soluţii pentru problemele pe care le-am exprimat la momentul întâlnirii."

Citește mai mult
format_quote

ENGIE X DONA

"A fost o colaborare de succes cu ENGIE, totul a decurs corect și bine. Suntem foarte mulțumiți de servicii, de organizarea și executarea întregului proces, de la proiectare până la instalarea sistemului fotovoltaic și suportul pe care ni l-au acordat pentru completarea formularelor și obţinerea tuturor autorizaţiilor necesare. "

Citește mai mult
format_quote

ENGIE X POPECI UTILAJ GREU

"Pe durata executării lucrărilor, partea de montaj a mers foarte bine. Totul a mers foarte repede și fără să ne deranjeze. Adică au lucrat și noi am putut să lucrăm în paralel și astfel ne-am completat unii pe alții. Suntem foarte mulțumiți de această afacere. Pentru că atunci când câştigi niște bani sau reduci niște costuri înseamnă o afacere."

Citește mai mult
format_quote

ENGIE | EXFLOR

„Factorul determinant în alegerea ENGIE a fost acela că avem o relație veche de colaborare. Eu zic că un parteneriat vechi trebuie să meargă mai departe. Valoarea adăugată adusă de ENGIE în acest proiect constă în expertiza pe care dânșii o au în partea de vânzare și producție de energie.”

Citește mai mult
format_quote

ENGIE X GRISPORT

„Am ales ENGIE pentru că, deși foarte multe firme instalează panouri solare,la o asemenea investiție, aveam nevoie de o firmă care să fie recunoscută, serioasă și să știu că, dacă am nevoie peste 5 ani, este prezentă. Sunt foarte multe firme pe piață care apar azi, fac instalația, iar mâine nu mai sunt. Când faci o investiție de genul acesta, ai nevoie de un partener, nu doar de un instalator.”

Citește mai mult
format_quote

ENGIE X RADOX

„În alegerea echipei potrivite pentru implementarea sistemului fotovoltaic de la RADOX au fost foarte multe lucruri de analizat atunci când am vizualizat potențialii parteneri. ENGIE a câștigat puncte la absolut toate categoriile, respectiv la expertiza în implementarea acestor soluții verzi, relație interumană, consultanță tehnică și umană.”

Citește mai mult

Vreau ofertă

Pentru detalii și oferte, lasă-ne datele tale de contact de la birou, iar un reprezentant ENGIE va reveni în cel mai scurt timp cu mai multe detalii.

Se trimite...
keyboard_arrow_up