Creează-ți energie pentru noi perspective

ENGIE Solar Business: soluția completă și personalizată de panouri fotovoltaice

Resursele convenționale sunt limitate. Progresul tehnologic nu.

Soarele trimite spre planeta noastră energie sub formă de lumină și de căldură. Cu ajutorul unui sistem de panouri fotovoltaice ai posibilitatea de a transforma lumina de la soare în energie electrică pentru consumul afacerii tale, iar surplusul îl poţi stoca în acumulatori sau injecta în rețea, pentru a fi folosit acolo unde este nevoie.Această tehnologie este una dintre cele mai sustenabile soluții de producere a energiei electrice, ajutând afacerea ta să devină mai verde și independentă energetic.

play
Independență energetică

Independență energetică

Panourile fotovoltaice te ajută să reduci nevoia de energie generată prin folosirea combustibililor clasici.

Sustenabilitate

Sustenabilitate

Energia produsă prin acest tip de panouri nu are emisii de CO2 sau alte noxe de ardere, contribuind la reducerea poluării.

Costuri mai mici cu energia

Costuri mai mici cu energia

Deoarece îți produci singur o parte din energia electrică de care ai nevoie, absorbi mai puțină energie din rețeaua publică, ceea ce înseamnă costuri mai mici.

Descoperă soluția completă ENGIE Solar Business

Instalarea panourilor fotovoltaice este o investiție responsabilă atât pe termen lung, pentru un mediu curat, cât și pe termen scurt, datorită reducerii substanțiale a costurilor cu energia electrică. Cu ENGIE Solar Business ai soluția completă, de la planul proiectului, la instalarea panourilor și mentenanța acestora.

Consultanță și soluții personalizate

Consultanță și soluții personalizate

Pornind de la profilul de consum pe care îl are afacerea ta, cât și de la specificațiile tehnice ale locației, îți oferim soluții personalizate, gândite pentru nevoile tale.

Instalare

Instalare

Gestionăm tot ceea ce ține de managementul proiectului, de la proiectare și instalare până la monitorizarea sistemului, astfel încât, la final, să te bucuri de energie verde fără eforturi suplimentare.

Soluții de finanțare

Soluții de finanțare

Identificăm împreună cea mai bună soluție pentru finanțarea proiectului tău, fie că este vorba de plată în avans sau plată în rate.

Suport legal pentru documentație

Suport legal pentru documentație

Suntem alături de tine la fiecare pas al proiectului și îți oferim consultanță, inclusiv pentru obținerea tuturor autorizațiilor necesare.

Mentenanță și monitorizare

Mentenanță și monitorizare

Monitorizăm constant performanța sistemului de panouri fotovoltaice pe care l-ai instalat și îți oferim sprijin ori de câte ori este nevoie.

Ce spun clienții

format_quote

ENGIE X ZENTIVA

ENGIE a răspuns solicitărilor noastre exact așa cum am solicitat. Au venit cu un preț competitiv, ne-au respectat cerințele și ne-au oferit soluții tehnice adaptate nevoilor noastre. Pe parcursul întregului proces de instalare a panourilor am apreciat modul de lucru al echipelor ENGIE. Implementarea a fost realizată conform proiectului, echipamentele sunt foarte bune, sistemul funcționează în parametri optimi. Am fost mulțumiți pentru că s-a respectat tot ce am cerut pentru acest proiect. Modul de implementare a proiectului a demonstrat că există experiență la ENGIE și în domeniul panourilor fotovoltaice…

Citește mai mult

Vreau ofertă

Pentru detalii și oferte, lasă-ne datele tale de contact de la birou, iar un reprezentant ENGIE va reveni în cel mai scurt timp cu mai multe detalii.*Câmp obligatoriu.

Se trimite...
Ne bucurăm că vrei să începem călătoria spre un mediu mai curat alături de ENGIE. Am primit informațiile tale si te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a discuta oferta ta de panouri fotovoltaice. Echipa ENGIE
keyboard_arrow_up