THERMO HYBRID BUSINESS
Soluția de încălzire eficientă cu pompă de căldură

740 lei

reducere la pachetul IMMERGAS

Înlocuiește sistemul de încălzire cu o soluție eficientă pentru afacerea ta:

Pompă de căldură hibridă aer-apă

Consum redus de energie

Alege această soluție hibridă de ȋncălzire şi faci economii substanțiale la factura ta de energie datorită coeficientului de performanță ridicat.

Soluție prietenoasă cu natura

Eşti eco-responsabil reducând emisiile de carbon. In plus, ai o soluție de ȋncălzire care foloseşte energia naturii pentru temperatura dorită din spațiul tău de lucru.

Servicii tehnice complete

Ai instalare, punere ȋn funcțiune, precum şi servicii de verificare şi revizie tehnică asigurate de specialiştii ENGIE.

Flexibilitate la plată

Plăteşti echipamentele şi serviciile incluse ȋn pachet integral sau ȋn 60 de rate, direct pe factura de gaz.

De ce să alegi o soluție cu pompă de căldură?

O soluție de încălzire cu pompă de căldură aer - apă îți oferă multiple avantaje pentru spațiul tău de lucru, fie că alegi să înlocuiești centrala termică veche sau să păstrezi centrala actuală.

 • Eficiență ridicată în orice anotimp
 • Folosește aerul exterior ca sursă de energie regenerabilă
 • Durată de viață de până la 25 de ani
 • Cost de mentenanță redus comparativ cu orice alt sistem de încălzire
 • Funcționează atât pentru încălzire, cât și pentru răcirea spațiului de lucru
 • Compatibilă cu alte sisteme și echipamente, în fucție de nevoie de consum: boiler, ventiloconvectoare, radiatoare (calorifere), încălzire prin pardoseală, panouri fotovoltaice.

Cum funcționează un sistem format dintr-o
pompă de căldură aer-apă și o centrală termică?

Sistemele hibride cu pompă de căldură aer-apă sunt echipamente care conțin, pe lângă pompa de căldură, și o unitate interioară de tip centrală termică.

Pompa de căldură aer – apă transferă energia termică dintr-un mediu în altul. În modul încălzire, pompa extrage căldura și umezeala din aerul exterior, iar compresorul încălzește agentul frigorific la o temperatură mai ridicată astfel încât să faciliteze transferul de căldură către interior. Pentru momentele în care temperatura exterioară scade drastic și e nevoie de mai mult agent termic, centrala termică preia încălzirea astfel încâ sistemul să ofere tot timpul eficiență energetică sporită. Temperatura exterioară medie la care se face schimbul între cele două echipamente este în jurul valorii de -10 grade Celsius.

Pompa de căldură poate funcționa atât iarna, pentru încălzire, cât și vara pentru răcirea spațiilor. Pur și simplu aceasta inversează procesul, însă are nevoie de ventiloconvectoare pentru dispersia aerului rece. În plus, pentru a reduce semnificativ consumul de energie electrică, este recomandat ca, alături de această soluție hibridă, să se instaleze şi panouri fotovoltaice. Vezi detalii despre soluția noastră de panouri fotovoltaice.

Descoperă pachetele Thermo Hybrid Business cu pompă de căldură

Poți să alegi soluția Thermo Hybrid Business potrivită pentru tine răspunzându-ți simplu, la una dintre următoarele întrebări.

Thermo Hybrid Pump Business

 • Ariston Nimbus Hybrid Universal

 • donePompă de căldură cu inverter aer-apă Nimbus Hybrid Universal (8 kW/12 kW Monobloc), monofazat sau trifazat
 • closeCentrală termică în condensare
 • doneServicii de transport și instalare pentru pompa de căldură (include kit montaj)
 • doneServicii tehnice de verificare pentru instalația de gaze naturale și centrala termică existentă.
 • doneSistem de plată flexibil: integral sau 60 de rate pentru echipamentele din pachet
 • doneTermostat inteligent

Pachetele din gama Thermo Hybrid Pump Business se adresează clienților care au o suprafață a spatiului de lucru de până la 300 m2, au deja instalată o centrală termică și doresc păstrarea acesteia și adăugarea unei pompe de căldură. Pachetele sunt disponibile pentru București și județele: Argeș, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Ilfov, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, Vrancea.

Thermo Hybrid Combo Business

 • Immergas Magis Combo

 • donePompă de căldură aer-apă cu inverter Audax (9 kW)

 • doneCentrală termică în condensare Victrix (24 kW)
 • doneReducere 740 lei la plata pachetului**
 • doneServicii tehnice de verificare și revizie periodice pentru centrala termică
 • doneServicii de înlocuire și reciclare pentru centrala termică veche (include kit montaj)
 • doneSistem de plată avantajos cu zero avans pentru echipamente și serviciile tehnice din pachet
 • Ariston Nimbus Hybrid

 • donePompă de căldură aer-apă cu inverter Nymbus Hybrid (8kW Split / 12kW Monobloc), monofazat sau trifazat
 • doneCentrală termică în condensare Clas One (24 kW/30 kW)
 • doneTermostat inteligent
 • doneServicii tehnice de verificare și revizie periodice pentru centrala termică
 • doneServicii de înlocuire și reciclare pentru centrala termică veche (include kit montaj)
 • doneSistem de plată avantajos cu zero avans pentru echipamente și serviciile tehnice din pachet

**Valoarea reducerii (740,00 lei cu TVA, respectiv 621,85 lei fără TVA) este scăzută din prețul final al pachetului și se aplică atât pentru plata în rate cu sau fără avans, cât și pentru plata integrală pentru produsul Immergas Magis Combo. Promoția este valabilă în perioada 01.05.2024 – 31.05.2024. Reducerea se va regăsi pe prima factură primită.

Pachetele din gama Thermo Hybrid Combo Business se adresează clienților care au o suprafață a spatiului de lucru de până la 300 m2, au deja instalată o centrală termică și doresc înlocuirea acesteia pe același amplasament și adăugarea unei pompe de căldură. Pachetele sunt disponibile pentru București și județele: Argeș, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Ilfov, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, Vrancea.

Doar 3 pași simpli și ai rezolvat!

1

Completează formularul și te vom contacta pentru a-ți prezenta soluția Thermo Hybrid Business.

2

Programăm împreună vizita unei echipe tehnice pentru a ne asigura că soluția este potrivită pentru nevoile tale.

3

Stabilim ziua pentru instalarea sistemului, iar la finalul lucrării echipa ENGIE se va asigura ca totul funcționeză perfect.

Ești interesat de un pachet Thermo Hybrid Business
cu pompă de căldură?

Completează formularul și vei fi contactat în scurt timp de un reprezentant ENGIE.

keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_down
Numărul de telefon începe cu zero și este compus din 10 cifre.
keyboard_arrow_down
info

Întrebări frecvente

 • Cine poate achiziționa această soluție și unde se poate instala pompa de caldură?

  Soluția se adresează exclusiv clienților ENGIE de gaze naturale care au deja instalată o centrală termică și doresc înlocuirea acesteia pe același amplasament. Trebuie luat însă în calcul că această soluție este compusă dintr-o unitate care se instalează în exterior (pompa de căldură aer-apă) și o unitate care se instalează în interior (centrala în condensare), așa că se pretează în general pentru spații de lucru care oferă mai multe opțiuni de montaj, mai ales că cele doua echipamente trebuie să fie poziționate cât mai aproape una de cealaltă.

 • Cum se aplică reducerea de 740 lei pentru pachetul Thermo Hybrid Combo cu echipament hibrid Immergas Magis Combo?

  Valoarea reducerii este scăzută din prețul final al pachetului și se aplică atât pentru plata în rate cu sau fără avans, cât și pentru plata integrală (cumulativ cu reducerea de până la 20% în cazul plății integrale). Promoția este valabilă doar la achiziționarea produsului Thermo Hybrid Combo, care include pompa de căldură Audax și centrala termică în condensare Victrix. Reducerea se va regăsi pe prima factură primită.

 • Ce este o pompă de căldură și cum funcționează?

  Pompa de caldură reprezintă un sistem complex ce poate furniza atât aer cald, cât și rece. Fiind o sursă ecologică de energie, aceasta utilizează 75% energie termică preluată din atmosferă, iar restul de 25% din energie electrică. Proiectate eficient, pompele de caldură reduc costurile energiei electrice pentru clădirile care folosesc sisteme de încălzire cu gaze naturale sau lemne.

  Pompa de aer – apă funcționează pe baza unui principiu simplu, dar eficient. Când este setat în mod de încălzire, pompa de aer extrage căldura și umezeala din mediul exterior, apoi compresorul încălzește apa, prin intermediul agenților termici. Astfel, se realizează transferul de caldură cu interiorul clădirii. În modul răcire, pur și simplu acest proces se inversează.

  Durata lor de viață este ridicată, de până la 25 de ani. Singura condiție este ca instalația să fie făcută corespunzător, iar alegerea ehipamentului să fie una corectă. În fiecare an, se face o revizie a instalației pentru a se verifica dacă pompa de caldură funcționează în parametri optimi. O pompă de caldură poate fi folosită atât vara (pentru climatizare), cât și iarna (pentru încălzire), iar prepararea apei calde este necesară pe toată perioada anului, lucru pe care pompa de căldură îl face foarte eficient.

  La prima vedere, aceste echipamente par o soluție nouă, dar în alte țări sunt folosite deja de zeci de ani, iar numărul utilizatorilor este în creștere. De aceea, producătorii acestor echipamente investesc continuu în creșterea performanțelei unei pompe de căldură, deci, cu siguranță, vor mai exista și peste câteva zeci de ani.

 • Este un sistem complex această soluție hibridă formată dintr-o pompă de căldură și o centrală termică?

  Deși la prima vedere poate părea un sistem complex, aceste echipamente sunt create pentru a ne face viața mai ușoară și mai confortabilă. Schimbul între pompa de căldură și centrala termică este realizat automat, în funcție de temperatura exterioară și de necesarul de agent termic. Astfel se ating parametrii optimi de consum și confort.

 • Este o soluție eficientă energetic?

  Da, principalul avantaj al unei pompe de căldură îl reprezintă economiile considerabile realizate cu încălzirea clădirii. Coeficientul de performanță (COP) indică eficiența pompelor de căldură, iar acesta reprezintă raportul dintre energia termică obținută și cantitatea de energie electrică utilizată pentru funcționarea pompei de căldură. Cu cât mai ridicat este acest coeficient de performanță, cu atât mai puțină energie electrică este utilizată pentru producerea căldurii. Spre exemplu, dacă acest coeficient de performanță are valoarea 3, înseamnă că pentru 1 kWh de energie electrică obținem 3 kWh de energie termică.

keyboard_arrow_up