Povești de succes

Construirea centralei fotovoltaice pentru compania Swisscaps

Printre proiectele realizate de ENGIE Romania în domeniul energiei verzi se numără cel de construire a unei centrale fotovoltaice la producătorul de produse farmaceutice, Swisscaps România, companie membră a grupului AENOVA. Centrala fotovoltaică are o putere de 360 kWp și este desfășurată pe o suprafață de 2500 de mp. Sistemul on-grid, cu un total de 960 panouri, s-a construit pe acoperișul a două hale industriale, energia produsă fiind injectată în instalația de utilizare a companiei, asigurând astfel o parte din consumul propriu de energie electrică.

Rulează videoul

ENGIE Romania a preluat întreg proiectul de eficientizare energetică, de la consultanță și proiectare personalizată până la finanțare și implementare, fiind asigurate și serviciile post-instalare.

Soluțiile descentralizate de producere a energiei electrice contribuie la un viitor mai curat al planetei, afaceri sustenabile și economii importante de energie. Tot mai mulți consumatori aleg autonomia energetică, devenind, la rândul lor, producători, iar noi, ENGIE, suntem aici să îi susținem.

Mai multe detalii despre soluțiile personalizate de panouri fotovoltaice de la ENGIE puteţi citi aici.

keyboard_arrow_up