Utile

Descoperă CarbON/OFF: calculatorul tău online care te ajută să afli și să îți reduci amprenta de carbon

Problemele de mediu au devenit o certitudine, iar combaterea schimbărilor climatice o urgență. Noi, ENGIE, ne-am asumat în acest demers responsabilitatea pentru decarbonizare, acționând constant pentru a avea un model sustenabil de business. Astfel, ne dorim ca până în anul 2045 să eliminăm în totalitate activele de producție pe bază de cărbune și să creștem ponderea surselor regenerabile în mixul nostru energetic alături de clienții noștri.
Conștientizarea este primul pas în orice schimbare, așadar, am lansat CarbON/OFF, o soluție ce te va ajuta să afli care este impactul tău asupra planetei și care sunt schimbările pe care le poți face pentru un viitor mai verde. Cu ajutorul acestui instrument identifici acele aspecte din viața ta care au impact asupra mediului și poți ușor schimba obiceiurile cu unele mai prietenoase cu natura.

Cum funcționează CarbON/OFF?

  • Completezi informațiile despre stilul tău de viață, consumul de energie, locuință și mobilitate;
  • După ce ai parcurs toate câmpurile, primești pe baza unui algoritm de calcul un rezultat personalizat care cuprinde detaliile amprentei tale de carbon și îți arată cum te situezi față de media din România.
La final , poți primi raportul detaliat împreună cu o selecție de sfaturi utile care te vor ajuta să devii mai sustenabil și să reduci amprenta pe care o ai asupra planetei, dacă ne confirmi adresa ta de e-mail. Fiecare efort contează, iar noi te susținem! Fă acum primul pas pentru un viitor mai bun, calculează-ți amprenta de carbon.

Intră pe CarbON/OFF !

keyboard_arrow_up