Utile

ENGIE face lumină în procesul de schimbare a furnizorului de energie electrică

De la 1 ianuarie 2021 prețurile la energie electrică nu vor mai fi reglementate. Asta înseamnă că ai ocazia să alegi de la ce furnizor dorești, cea mai bună ofertă pentru tine.

Pentru că există numeroase mituri și nu este întotdeauna ușor să găsești răspunsurile corecte, iată ce trebuie să știi despre schimbarea furnizorului de energie electrică:

1

Pe parcursul acestei schimbări, furnizarea de energie electrică nu va fi oprită niciun moment. Pentru aceasta trebuie să te asiguri că ești la zi cu plata facturilor.

2

Schimbarea de furnizor nu implică modificări tehnice ale instalației existente de energie electrică. Astfel, poți uita de griji.

3

Procesul este gratuit și fără costuri suplimentare. În plus, rezolvi totul online și astfel vei avea timp pentru toate activitățile tale preferate.

4

Schimbarea furnizorului de energie electrică este un proces simplu prin care tu alegi cea mai bună ofertă pentru tine. De restul detaliilor se ocupă noul tău furnizor.

5

Orice ofertă ai alege, noi îți recomandăm să închei contractul online și îl primești direct pe adresa ta de e-mail. Este foarte ușor, rapid și sigur!

6

Procesul de schimbare a furnizorului durează 21 de zile din momentul în care anunți noul furnizor că vrei să închei un contract pentru oferta aleasă.

Alege informat!

Informațiile din această pagină au la bază Ordinul ANRE nr. 234/2019.

keyboard_arrow_up