Povești de succes

ENGIE X Menatwork: Parteneriat pe termen lung pentru reducerea impactului asupra mediului

Despre Menatwork

Menatwork este unul dintre principalele grupuri de construcții și dezvoltare de proiecte pe piața din România care oferă soluții profesionale complete, de la furnizare de materiale de construcții, consultanță până la expertiză tehnică și montaj, reunind 4 firme de producție și 4 de comerț specializate în domeniul amenajărilor și finisajelor de interior și exterior, instalațiilor electrice, aparatelor și sistemelor de iluminat și sistemelor de ventilație-climatizare.
Rulează videoul

Nevoile de business ale Menatwork

Misiunea Menatwork este de a dezvolta relaţii și afaceri durabile, de a aduce valoare prin acţiunile companiei.
Pentru realizarea acestei misiuni, una dintre valorile sale este responsabilitatea – responsabilitate faţă de parteneri, faţă de colegi, faţă de mediu. Fiind fideli acestei valori, nevoia companiei a fost reprezentată de orientarea către protecţia mediului și, implicit, către instalarea unei centrale electrice fotovoltaice.

Soluţia propusă de ENGIE

Pentru a veni în întâmpinarea nevoii Menatwork de tranziție către surse de energie cu un impact neutru asupra mediului înconjurător, ENGIE a oferit soluţia proiectării și instalării unei centrale electrice fotovoltaice cu o putere de 509 kWp, care va acoperi necesarul de energie electrică al companiilor de producţie Steel Business Profiles, Quattro și Almalux, ce produc corpuri de iluminat, profile metalice și pardoseli tehnice.

Beneficiile obţinute de Menatwork

Prin implementarea soluţiei oferite de ENGIE, Menatwork va beneficia de creșterea performanței economice prin reducerea costurilor cu energia electrică, contribuind astfel la reducerea impactului asupra mediului. Centrala electrică fotovoltaică va genera anual aproximativ 602 MWh, contribuind la reducerea emisiilor corespunzătoare pentru 179 tone de dioxid de carbon pe an.
Experienţa, profesionalismul și competenţa echipelor ENGIE au fost în mod special apreciate de către Menatwork. De asemenea, au fost remarcate dorinţa și capacitatea de a găsi soluţii pentru problemele identificate.

Ce spun reprezentanţii Menatwork

“ENGIE a fost câștigătorul în selecţia de oferte pe care am făcut-o. Ceea ce ne-a surprins și ne-a câștigat, pentru că nu avem experienţă în acest domeniu, a fost profesionalismul și competenţa echipei de vânzări. Şi nu numai atât, a fost dorinţa și capacitatea de a găsi soluţii pentru problemele pe care le-am exprimat la momentul întâlnirii. A fost o întâlnire care, din punctul meu de vedere, nu numai că a fost win-win, dar ne-a și ajutat și ne-a îmbogăţit cunoștintele și ne-a făcut să vedem că putem să mergem într-un parteneriat pe termen mai lung în această aventură.

Echipei care a instalat panourile fotovoltaice, dacă ar fi o notă mai mare de 10, sincer le-aș acorda-o. A fost o echipă care s-a prezentat la un nivel profesional de înaltă calitate și care a lucrat impecabil.”

 

Dorești să planificăm împreună primii pași spre
tranziţia la energia verde?

keyboard_arrow_up