Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Încheiere contract

Electricitate pentru afacerea ta de la ENGIE.

Pasul 1: Transmite datele de contact şi documentele de mai jos la adresa de e-mail electricitate@ro.engie.com, specificând tipul ofertei alese:

  • copia certificatului de înregistrarea de la Registrul Comerţului;
  • dovada deţinerii în proprietate a imobilului de la punctul de consum (în cazul în care locaţia este închiriată, contractul de închiriere şi acordul proprietarului legal);
  • dovada înregistrării la Registrul Comerţului a reprezentantului legal (certificat de înregistrare menţiuni).

Dacă eşti deja client ENGIE de gaze naturale nu e nevoie să transmiţi documentele de la pasul 1.

Pasul 2: În funcție de opțiunea ta:

  • dacă ai ales o ofertă tip de electricitate, un specialist îţi va transmite contractul în cel mai scurt timp şi trebuie să retransmiţi 1 exemplar semnat de către reprezentatul legal al companiei. Poţi consulta ofertele tip disponibile în pagina Oferte electricitate, în funcţie de categoria ta de client.
  • dacă ai ales o ofertă personalizată, trebuie să transmiţi şi formularul de informaţii energetice completat, împreună cu ultimele 12 facturi de electricitate. Astfel, un consilier va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp pentru a-ţi propune o ofertă adaptată nevoilor tale de consum.