Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Integrarea companiei CONGAZ

Începând cu data de 1 ianuarie 2016, Congaz, companie având ca obiect de activitate distribuţia şi furnizarea de gaze naturale în judeţul Constanţa, va fi integrată în GDF SUEZ Energy România.

Integrarea survine ca urmare a achiziţiei succesive de către GDF SUEZ Energy România a pachetelor de acţiuni deţinute de OMV Petrom, E.ON Ruhrgas International în 2014 şi Petroconst în 2015.

În procesul de integrare, activitatea de furnizare a gazelor naturale derulată de Congaz va fi preluată de GDF SUEZ Energy România care a adoptat recent marca comercială ENGIE. De asemenea, activitatea de distribuție a gazelor naturale a companiei va fi preluată de către Distrigaz Sud Rețele, filială a GDF SUEZ Energy România.În consecinţă, după integrarea CONGAZ, începând cu data de 1 ianuarie 2016, viitorii clienți ENGIE trebuie să cunoască următoarele aspecte:

  • pentru urgențe tehnice de gaze naturale (miros de gaze naturale, incendii, explozii), se poate apela non-stop numerele de telefon 021.9281 sau (prefix local).981, apel taxabil conform tarifelor stabilite de operatorii de telefonie;
  • pentru informații privind contul dumneavoastră de client, se poate apela numerele de telefon 021.9366 sau (prefix local).936, de luni până vineri în intervalul orar 08:30 – 19:00 (apel taxabil conform tarifelor stabilite de operatorii de telefonie) sau prin formularul online disponibil engie.ro;
  • contractele de furnizare gaze naturale și servicii tehnice aflate în derulare rămân valabile, acestea nefiind afectate de această integrare;
  • facturile emise de către CONGAZ se vor putea achita, ca și până acum, în conturile bancare ale CONGAZ sau la partenerii de plată bancari si nonbancari, chiar dacă data scadenței este după 1 ianuarie 2016. După această dată, facturile, inclusiv cele emise anterior de CONGAZ, vor fi integral gestionate de GDF SUEZ Energy România;
  • începând cu 1 ianuarie 2016, preţurile finale pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale către consumatorii casnici vor fi cele aprobate prin Ordinul ANRE nr. 105/2015 pentru GDF SUEZ Energy România;

Ca urmare a integrării sus-amintite, GDF SUEZ Energy România şi-a consolidat poziţia de cel mai mare distribuitor şi furnizor de gaze naturale al pieţei reglementate de gaze naturale din România. Grupul deserveşte în prezent un portofoliu de 1,5 milioane de clienţi şi operează o reţea de 18.500 km în 18 judeţe din partea de sud a ţării şi în municipiul Bucureşti.

Cu această ocazie, Eric Stab, Preşedinte şi CEO GDF SUEZ Energy România, a afirmat: ,,Integrarea companiei Congaz permite consolidarea poziţiei GDF SUEZ Energy România pe piaţa energiei din România, iar clienţilor Congaz le va facilita accesul la un portofoliu diversificat de produse şi servicii energetice.