Schimbare titular

Vrei să schimbi titularul?

Te ajutăm să faci modificările de care ai nevoie.

Întrebări frecvente

 • Vreau un contract de furnizare, însă nu am contor.

  Dacă nu ai încă contor de gaz, trebuie să contactezi în acelaşi timp şi distribuitorul de gaz pentru instalarea lui şi punerea în funcţiune. Lista distribuitorilor de gaz o găseşti pe www.anre.ro.

  Dacă nu ai încă contor de electricitate trebuie să contactezi mai întâi furnizorului tău actual, iar apoi te aşteptăm să îţi alegi oferta ta ENGIE.

 • Am contor, dar contractul nu este pe numele meu. Cum pot schimba titularul contractului?

  Poți schimba rapid și simplu furnizorul de energie direct din această pagină. Aici îți alegi produsul pe care dorești să îl contractezi și urmezi pașii din contractare. Pentru finalizarea procesului vei avea nevoie de:

  • act de identitate, act de proprietate/folosinţă spaţiu și seria și indexul contorului de energie (o poză a contorului). Suplimentar, dacă spaţiul este deţinut de mai mulţi proprietari mai ai nevoie de acordul lor şi de copiile actelor de identitate. De asemenea, dacă nu eşti tu proprietar, ai nevoie să încarci acordul scris al acestuia şi actul lui de identitate.

  Este posibil să îți solicităm documente suplimentare în funcție de particularitățile solicitării tale.

  Totuşi, dacă online-ul nu e varianta potrivită pentru tine, poți încheia contractul de energie în oricare dintre centrele de relații clienți.

 • Am contract de energie, însă cu un alt furnizor. Cum pot schimba furnizorul de energie?

  Verificarea și revizia instalației de gaze naturale sunt obligatorii conform legislației in vigoare.

  În această perioadă ENGIE Servicii asigură deplasări la clienții care au în vigoare un contract pentru serviciile de verificare/revizie a căror scadență expiră și cele solicitate la cererea clienților, realizarea acestor operațiuni fiind obligatorie pentru a îndeplini condițiile de funcționare în siguranță a instalațiilor de utilizare.

  Angajații ENGIE Servicii care se deplasează la domiciliile clienților respectă măsurile de protecție recomandate, respectiv acelea de a purta mască si manuși de protecție, de a respecta recomandările în vigoare cu privire la distanța socială impusă și de a-și dezinfecta în mod corespunzător mâinile după fiecare intervenție efectuată.

 • Am găsit o altă ofertă ENGIE potrivită nevoilor mele de consum. Ce este de făcut?

  În cazul în care ești deja client ENGIE și dorești să alegi o altă ofertă din portofoliul nostru te așteptăm pe engie.ro. Aici îți alegi tipul de energie pentru care dorești să schimbi titularul contractului: gaze naturale sau energie electrică și urmezi pașii din contractare. Detalii importante găsești aici.

  Totuşi, dacă online-ul nu e varianta potrivită pentru tine, poți încheia contractul de energie în oricare dintre centrele de relații clienți.

keyboard_arrow_up