Faci lucruri și mai complicate.
Să folosești aplicația MyENGIE e simplu!

În fiecare zi faci lucruri solicitante și complicate, acasă sau la birou. În comparație cu toate acestea, să utilizezi contul tău de client MyENGIE este extrem de ușor.

MyENGIE. Mereu cu tine, online.

Google Play App Store

Contul de client îți face viața mai ușoară!

mobile_friendly Servicii rapide

Plata facturilor, transmiterea indexului sau programarea de servicii pot fi rezolvate rapid și simplu, din confortul casei tale.

public Acces de oriunde

Ai la îndemăna toate informațiile necesare, indiferent de locul unde te afli, dacă descarci și aplicația.

edit Cont personalizat

Poți gestiona ușor mai multe locuri de consum din același cont: fiecare loc poate fi personalizat cu nume și simbol distinct.

Să transmiți indexul la timp e rapid și comod

Să programezi revizii sau verificări tehnice periodice e simplu

În meniul Servicii Tehnice poți programa direct din aplicație serviciile tehnice periodice obligatorii de verificare și revizie sau poți solicita diverse servicii tehnice suplimentare. Urmărește vídeo-tutorialul acestui meniu!

Programare servicii tehnice în MyENGIE
Rulează videoul

Să gestionezi contractele și locurile tale de consum e la îndemână

Din meniul Mai Multe poți adăuga locuri de consum, le poți personaliza și poți să activezi factura verde pentru ele. Tot aici poți salva datele cardului tău, astfel încât să îți fie ușor la plățile următoare. Urmărește video-tutorialul acestui meniu!

Funcții MyENGIE
Rulează videoul

Descarcă aplicația

Descarcă aplicația și conectează-te în contul tău MyENGIE unde ai acces la toate informațiile tale de client: plătești facturile, transmiți indexul autocitit, programezi serviciile tehnice periodice și multe altele. Oriunde, oricând ai nevoie. Instalează-ți acum noua noastră aplicație MyENGIE!

Gia, consilierul tău virtual, îți recomandă MyENGIE!

Nu o vei găsi pe Gia în interiorul contului de client sau al aplicației, dar poți descoperi alături de ea, în site-ul engie.ro, răspunsul la întrebările tale legate de energie. Află mai multe aici.

Dashboard MyENGIE
Dashboard MyENGIE

Întrebări frecvente

 • Cum creez un cont de client MyENGIE?

  Pentru a crea un cont MyENGIE trebuie să fii deja client ENGIE, să ai acces la o conexiune de internet și o adresă de e-mail validă.

  De pe engie.ro:

  1. Intră pe engie.ro și accesează butonul Contul meu din partea stânga-sus a ecranului.
  2. În noua pagină selectează opțiunea Creare cont, completează câmpurile cu informațiile necesare și apasă butonul Înregistrare cont nou.
  3. Verifică adresa de e-mail întrucât vei primi un cod de 6 cifre pentru validarea contului. Pentru a beneficia de toate funcționalitățile contului MyENGIE trebuie să adaugi locurile de consum pe care vrei să le administrezi.

  Din aplicația MyENGIE:

  1. Din pagina de autentificare a aplicației, apasă pe Nu ești înregistrat? Creeză cont!
  2. În noul ecran completează toate câmpurile cu informațiile necesare și apasă butonul Creează cont.
  3. Verifică adresa de e-mail întrucât vei primi un cod de 6 cifre pentru validarea contului. Pentru a beneficia de toate funcționalitățile contului MyENGIE trebuie să adaugi locurile de consum pe care vrei să le administrezi.

  Gata, contul a fost creat cu scces și validat. Acum ai acces la toate beneficiile oferite de MyENGIE! Dacă întâmpini probleme în crearea contului MyENGIE, ne poți contacta prin formularul de contact disponibil aici.

 • Am uitat parola contului MyENGIE. Ce pot face?

  Pentru a-ți reseta parola asociată contului MyENGIE, apasă pe butonul Am uitat parola din ecranul de autentificare și urmează pașii următori:

  1. Completează adresa de e-mail sau numărul de telefon asociate contului MyENGIE.
  2. Vei primi un cod de 6 cifre pentru validarea adresei de e-mail sau a numărului de telefon.

  Completează noua parolă pentru accesarea contului. Aceasta trebuie să conțină cel puțin 8 caractere, litere mici, litere mari și cifre. Apoi mai rămâne doar să apeși pe butonul Salvează și intră în cont. Dacă în continuare întâmpini probleme în accesarea contului MyENGIE, ne poți contacta prin formularul de contact disponibil aici.

 • Am deja cont de client creat. Trebuie să creez un nou cont pentru a avea acces la aplicația MyENGIE?

  Nu, nu este nevoie să creezi un alt cont pentru a avea acces la aplicația MyENGIE. Trebuie doar să descarci aplicația și să completezi adresa de e-mail și parola în ecranul de autentificare.

 • Cum pot transmite indexul autocitit prin aplicația MyENGIE?

  Din aplicația MyENGIE poți trimite indexul autocitit pentru gaze naturale și energie electrică, în funcție de distribuitorul tău. Pentru a transmite indexul, urmează pașii de mai jos.

  1. Accesează secțiunea Index.
  2. Dacă te afli în perioada de transmitere a indexului, vei avea activ câmpul în care poți completa indexul autocitit. Pentru gaze naturale ai și opțiunea de a scana contorul cu camera dispozitivului mobil.
  3. Apasă butonul Transmite indexulși ai terminat!

  Important: În cazul în care ai introdus un index greșit, acesta poate fi modificat, însă doar în perioada de transmitere, prin apăsarea butonului Modifică.

keyboard_arrow_up