Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Servicii de siguranță

Utilizarea în condiții de siguranță a instalațiilor și echipamentelor industriale este una din condițiile esențiale pentru eliminarea riscurilor de activitate.

Îți recomandăm o gamă largă de servicii pentru instalațiile de gaze naturale, centralele termice sau instalațiille electrice:

  • verificarea și revizia tehnică periodică a instalației de utilizare gaze naturale
  • verificarea tehnică periodică a centralelor termice
  • montare detectoare de gaz
  • montare de vane antiseismice
  • verificarea circuitelor electrice, a împământărilor sau a posturilor de transformare

Verificarea și revizia tehnică periodică a instalațiilor și echipamentelor sunt măsuri preventive de siguranță, cât și o obligativitate legală a utilizatorilor de gaze naturale.

Îți dorești o soluție personalizată? Sigur!

Ofertele noastre sunt concepute în funcție de nevoile și specificul afacerii tale, cu prețuri care depind de dimensiunea instalațiilor, punctele de consum sau puterea instalată.

Pe langă serviciile pentru utilizarea în condiții de siguranță, ofertele ENGIE cuprind și servicii de mentenanță: reparații curente sau modificări ale instalațiilor de utilizare gaze naturale sau instalațiilor electrice existente, realizarea de contorizări interne pe secții, sectoare, instalații tehnologice.

Serviciile noastre de verificări și revizii sunt realizate de echipele ENGIE Servicii sau ENGIE Building Solutions (ambele membre ale grupului ENGIE), certificate ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei) și ISCIR (Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat).

Serviciile și produsele noastre pot fi contractate în variante standard sau pot fi personalizate în funcție de domeniul de activitate, complexitatea instalațiilor și de condițiile speciale de execuție.