Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Audit energetic

O soluție utilă? Auditul energetic

Auditul energetic este primul pas în procesul de eficientizare energetică a unei companii şi constă în investigarea  completă a modului în care se consumă energia şi în identificarea soluţiilor specifice de reducere a costurilor energetice. Poate fi realizat pentru construcţii sau instalaţii industriale, poate fi eletroenergetic, termoenergetic sau complex. Iată principalele avantaje:

  • maximizarea profitului prin minimizarea costurilor energetice, mărind în acest mod competitivitatea
  • economii de combustibil și energie termică ce se reflectă direct în economiile de combustibil, electricitate, apă, dar și în exploatare şi mentenanţă
  • îmbunătăţirea calităţii factorilor de mediu
  • menţinerea costurilor în parametri optimi astfel încât valoarea produselor finite să nu fie influenţată de consumuri

Auditul energetic

Ştim că eşti permanent în căutarea de noi modalități de a eficientiza costurile de producție.

Bine de știut!

Auditul energetic a fost conceput pentru a afla modul în care este consumată energia. Aceste informații pot fi folosite pentru a identifica metodele eficiente de a reduce costurile cu energia și emisiile de gaze cu efect de seră care contribuie la schimbările climatice. Prin audit energetic poți analiza fiecare componentă a proceselor industriale, pentru a stabili o imagine generală a consumului de energie, identificarea zonelor de îmbunătăţire, estimarea economiilor posibil de obţinut, prioritizarea soluţiilor propuse şi evaluarea investiţiilor necesare.

Conform Legii 121/2011, auditul energetic este obligatoriu odată la 4 ani pentru toţi utilizatorii de energie care înregistrează consumuri de 1.000 tep/an (tone echivalent petrol). Etapele unui audit energetic: diagnostic, pregătire și planificare, colectare și revizuire a datelor, observarea și revizuirea practicilor de exploatare, analiza și dezvoltarea măsurilor de economisire a energie, raportul de audit energetic care include rezultatele și recomandările bazate pe o economie viabilă.