Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Instalații de cogenerare

Cogenerarea, soluție de înaltă eficiență

Cogenerarea este potrivită atât pentru agenţii economici mici, cât și pentru marii consumatori industriali ce utilizează în procesele tehnologice agentul termic (apa caldă, aer cald, abur) sau instalații de răcire. De asemenea soluția este potrivită și în cadrul hotelurilor, spitalelor private sau marilor centre SPA, în general activităților care se desfășoară în două schimburi.

ENGIE Romania te susţine în decizia de implementare a unui proiect de cogenerare prin expertiza ei și a afiliaților ei, participând activ la co-finanțarea proiectului (în cazul în care acesta își va demonstra fezabilitatea economică), identificând dimensionarea soluției de co(tri)generare conform nevoilor afacerii tale, realizând un studiul de fezabilitate precum și obținerea avizelor și autorizațiilor proiectului de cogenerare.

De ce cogenerare? Pentru că poate fi instalată oriunde e nevoie de lumină și căldură, este încurajată de stat și pentru că sunt zeci de oportunități de afaceri, iar cogenerarea are un impact mult mai redus asupra mediului înconjurător.

Avantajele cogenerării alături de ENGIE

Cogenerarea este eficientă din punct de vedere al costurilor, deci conduce la economii ale facturii de energie, consumul total de combustibil fiind mai mic decât dacă s-ar produce aceeași cantitate de energie electrică și aceeași cantitate de energie termică separat. Aceasta asigură continuitatea alimentării cu energie electrică în cazul întreruperilor din reţeaua naţională. În faza de construire (abordare de tip EPC/EPC-M sau modulară) ENGIE Romania susține proiectarea (întocmirea specificațiilor tehnice), lucrările de conectare la rețeaua de gaze naturale, electricitate, rețeaua termică, precum și selecția producătorilor de echipamente.

La nivel de Grup, ENGIE este producătorul independent de electricitate, nr. 1, cu o capacitate instalată de 114.4GW la nivel global, deţinând la nivel european un parc de cogenerare industrială cu capacitate instalată de peste 1 Gwe. În portofoliul ENGIE se află deja unităţi de cogenerare la numeroase companii din Europa, printre care: Volvo Trucks, Nestle, Total, Peugeot, Michelin etc.