Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Proiectare și reconstituire documentație tehnică

Primul pas pentru instalația ta de gaze naturale

În cazul în care nu mai ai documentaţia iniţială a instalaţiei tale de gaze sau vrei să faci o modificare la instalația ta existentă de utilizare a gazelor naturale, ENGIE te ajută cu soluţii la îndemână, oricând ai nevoie. Îți punem la dispoziție o echipă de profesioniști gata oricând să evalueze situația, să facă recomandările tehnice necesare și să te ajute.

Reconstituire documentaţie (la cerere)

Conform Ordinul ANRE nr. 179/2015, dacă aparatele care se regăsesc pe notificarea primită de la furnizor sunt aceleaşi cu cele instalate, iar clientul nu deţine/nu găseşte documentaţia tehnică a instalaţiei, aceasta se poate reconstitui. Ulterior, documentaţia reconstituită se va depune, împreună cu fişa de evidenţă, la operatorul sistemului de distribuţie.

Pachet PAER (Proiectare, Avizare, Execuţie, Recepţie)

Serviciul de proiectare pentru modificarea instalaţiei de utilizare gaze naturale poate fi contractat doar de clienţii persoane fizice ENGIE Romania care au un contract de verificări şi/sau revizii încheiat. Serviciul se achită odată cu factura de gaze naturale din luna ulterioară prestării serviciului. După vizita specialiştilor ENGIE Romania, compania realizează proiectul de modificare şi se ocupă de avizarea şi de recepţia lucrării. După caz, pe bază de deviz, poate realiza şi execuţia, astfel încât instalaţia să respecte cerinţele de siguranţă şi reglementările legale în vigoare. Execuţia lucrării nu este inclusă în preţ, realizându-se pe bază de deviz. Recepţia lucrării se realizează în baza contractului de servicii tehnice (revizii şi verificări existent).

Serviciul acoperă următoarele situaţii:

  • modificarea şi siguranţa instalaţiei (modificarea instalaţiei presupune extinderea prin montarea de noi aparate consumatoare de gaze naturale)
  • modificarea traseului iniţial şi montarea detectorului de gaz cu electrovană