Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Pentru că ne pasă de sănătatea ta și a celor din jur, toate centrele de relații cu clienții ENGIE vor avea activitatea suspendată începând de luni, 16 martie.
Rezolvă totul online, simplu și ușor, accesând contul tău, aplicația engiemobile, prin formularul de contact sau printr-un apel telefonic la 021 9366.

SMART COOL

Tehnologia digitală SMART pentru o vară cool! Cu oferta SMART COOL controlezi şi monitorizezi temperatura şi umiditatea casei de oriunde te-ai afla.

Dacă iarna ai SMART TERMO, vara te bucuri de căminul tău răcoros cu  SMART COOL de la ENGIE care îți oferă controlul aparatului de aer condiționat direct de pe mobil sau tabletă, de oriunde ai fi, putând seta temperatura şi monitoriza umiditatea camerei. Poți să setezi oprirea aparatului la plecare şi să-l reporneşti la temperatura dorită înainte de a ajunge acasă. Totul simplu, oricând, din mașină sau de la birou, ca să ai ambianța perfectă atunci când ajungi acasă.

Descărcă și instalează aplicația pentru dispozitivele* mobile direct de pe store-uri.

Preţ (cu TVA)
798,00 lei

Pachetul cuprinde echipamentul şi accesoriile Sensibo, instalarea şi sincronizarea cu aparatul de aer condiţionat, aplicaţia gratuita pentru Android și iOS.

Verile tale răcoroase cu SMART COOL

Ai multe motive să alegi SMART COOL:

  • îl instalezi pe orice tip de aparat condiţionat
  • controlezi aerul condiționat de oriunde
  • monitorizezi temperatura și umiditatea de la distanță
  • reglezi temperatura înainte să ajungi acasă
  • închizi automat aerul condiționat când pleci
  • reduci consumul de energie
  • setezi un orar pentru 7 zile