Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

SMART COOL

Tehnologia digitală SMART pentru o vară cool! Cu oferta SMART COOL controlezi şi monitorizezi temperatura şi umiditatea casei de oriunde te-ai afla.

Dacă iarna ai SMART TERMO, vara te bucuri de căminul tău răcoros cu  SMART COOL de la ENGIE care îți oferă controlul aparatului de aer condiționat direct de pe mobil sau tabletă, de oriunde ai fi, putând seta temperatura şi monitoriza umiditatea camerei. Poți să setezi oprirea aparatului la plecare şi să-l reporneşti la temperatura dorită înainte de a ajunge acasă. Totul simplu, oricând, din mașină sau de la birou, ca să ai ambianța perfectă atunci când ajungi acasă.

Descărcă și instalează aplicația pentru dispozitivele* mobile direct de pe store-uri.

Preţ (cu TVA)
599,00 lei

Pachetul cuprinde echipamentul şi accesoriile Tado°, instalarea şi sincronizarea cu aparatul de aer condiţionat, aplicaţia gratuită pentru Android și iOS.

Verile tale răcoroase cu SMART COOL

Ai multe motive să alegi SMART COOL:

  • îl instalezi pe aproape orice tip de aparat de aer condiţionat;
  • controlezi aerul condiționat de oriunde;
  • monitorizezi temperatura, umiditatea și lumina ambientală de la distanță;
  • reglezi temperatura înainte să ajungi acasă și închizi automat aerul condiționat înainte să pleci;
  • reduci consumul de energie;
  • setezi un orar pentru o perioadă de 7 zile. Utilizatorul poate seta programe personalizate cu diferite valori ale temperaturii, în funcție de momentul zilei și de nevoi;
  • integrabil prin aplicații precum Google Assistant, Amazon Alexa, Apple HomeKit și IFTTT;
  • conține funcția de geolocație

* Poate fi folosit împreună cu majoritatea aparatelor de aer condiționat, controlate prin telecomandă cu afișaj pentru setările curente (de exemplu, temperatura dorită sau viteza)

* Folosind acest dispozitiv, costurile energiei electrice consumate de către aparatul de aer condiționat pot fi reduse cu până la 40%.

* Tado Smart AC Control folosește sistemul de localizare din telefonul mobil al utilizatorului pentru ajustarea temperaturii aerului condiționat și aparatul pornește înainte să ajungi acasă și se oprește când pleci.