Call Center

Disponibil Luni - Vineri În intervalul orar 08:30 - 19:00

Plătește online

Sigur şi rapid, plăteşti online factura ENGIE fără să te autentifici în cont.

Agenția online

Agenţia online este platforma ENGIE unde puteţi transmite indexul autocitit, vizualiza istoricul facturilor şi al consumului, puteţi plăti factura online şi nu numai.

Descarcă aplicaţia

Viața înseamnă dinamism! Acum nu mai ai grija facturilor, plăților și transmiterii indexului autocitit: le ai pe toate în aplicația mobilă engiemobile.  

Utile

Aici poţi accesa rapid cele mai importante informaţii despre factură, modalităţi de plată sau alte subiecte de interes pentru tine.  

Urgenţe gaze

Anunţă orice defecţiune tehnică a instalaţiei de gaze naturale la numerele de telefon:
021 9281 - Număr unic la nivel naţional 0800 877 778 - TelVerde
Acces rapid

Pentru că ne pasă de sănătatea ta și a celor din jur, toate centrele de relații cu clienții ENGIE vor avea activitatea suspendată începând de luni, 16 martie.
Rezolvă totul online, simplu și ușor, accesând contul tău, aplicația engiemobile, prin formularul de contact sau printr-un apel telefonic la 021 9366.

SMART TERMO

Acum poți controla şi monitoriza sistemul de încălzire direct de pe dispozitivele mobile!

Acasă este locul în care vrem să ne simţim confortabil, fără griji, relaxaţi. SMART TERMO de la ENGIE este următorul pas pentru o casă mai inteligentă în timpul sezonului rece: temperatura se poate controla şi seta optim, oriunde te-ai afla, cu ajutorul unui smartphone, tabletă sau calculator/laptop. În plus, ştii în orice moment câte grade sunt în camera copilului, de exemplu. Şi ca totul să fie perfect, economiseşti energie fără să fii nevoit să renunţi la ambianţa plăcută. Cumpără SMART TERMO, instalează gratuit aplicația Salus iT500 Plus pentru dispozitivele mobile direct de pe store-uri şi ai căldură în zilele friguroase.

SMART TERMO - Detalii

Preţ (cu TVA)Rata 1 (cu TVA)Rata 2 (cu TVA)Total rate (cu TVA)
798,00 lei399,00 lei399,00 lei798,00 lei

SMART TERMO Dual

Preţ (cu TVA)Rata 1 (cu TVA)Rata 2 (cu TVA)Total rate (cu TVA)
892,00 lei446,00 lei446,00 lei892,00 lei

Față de oferta SMART TERMO, pachetul Dual cuprinde un senzor suplimentar pentru o temperatură diferențiată în interiorul aceleiași locuințe. Pachetul este valabil pentru persoanele fizice care contractează sau dețin un contract ASIGAZ REZIDENT. Ofertă supusă unor condiții și termene generale.

Ai toate motivele să alegi SMART TERMO.

Pachetul SMART TERMO cuprinde echipamentul SALUS IT500 și accesoriile, instalarea și sincronizarea cu centrala termică înregistarea dispozitivului, setarea cronotermostatului și a smartphonului/tabletei.

Beneficiile pachetului SMART TERMO:

  • setezi temperatura în casă înainte să ajungi acasă
  • eficientizezi perioadele de consum
  • faci economii la consum

Pachet valabil pentru persoanele fizice care contractează sau dețin un contract ASIGAZ REZIDENT. Ofertă supusă unor condiții și termene generale.