Istoricul implicării

Campionatele Internaţionale de Atletism ale României

Compania a susţinut organizarea celei mai importante competiţii atletice din România, aflată la a 53-a ediţie, în data de 6 iunie 2008 pe stadionul Dinamo din Bucureşti.

Evenimentul sportiv a fost printre ultimele în cadrul căruia s-au putut realiza baremele pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Beijing. Au participat aproximativ 250 de atleţi, reprezentând 8 ţări, printre care şi 13 sportivi ai Lotului Olimpic naţional. Printre aceştia s-au numărat şi Liliana Popescu, clasată a treia în topul IAAF la proba de 1500 de metri, în urma stabilirii celei mai bune performanţe a sezonului în cadrul Grand Prix-ului GDF SUEZ Energy România de la Bucureşti. De asemenea, titratele atlete Nicoleta Grasu, Ionela Târlea şi Adelina Gavrilă au fost şi ele prezente la start.

Compania a organizat cu prilejul acestui eveniment o promoţie specială pentru spectatori : “Vino la Campionatele Internaţionale de Atletism şi Distrigaz Sud te trimite la Golden League Paris”. Au fost astfel oferite câştigătorilor tombolei, bilete la cel mai important eveniment atletic al anului din capitala Franţei.

Dinamismul, efortul şi performanţa sunt calităţi pe care compania noastră le asociază cu propria imagine şi doreşte să le promoveze. De aceea, ne implicăm activ în promovarea sportului de performanţă dar şi a celui destinat publicului larg.

keyboard_arrow_up