Creează cu ENGIE un nou început!

Hey, tu,

Cel care, cu energie, faci din pregătirea mesei un spectacol,

Sau tu, care ai acasă un prieten curios cu mișcări electrizante,

Tu, care te bucuri de confort, pentru că știi că de lucrurile serioase de ocupăm noi

Sau tu, care te încarci cu energie verde, în timp ce dai concerte de bis alături de cei mai buni prieteni

Și chiar și tu, cel care de mic îți dorești să fii autonom.

Fiecare dintre voi și toți împreună creați energie în fiecare zi. Și, în timp ce lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare, acasă rămâne locul în care energia și ingeniozitatea voastră creează în fiecare zi un nou început. Cu pasiune, transformați fiecare moment într-o experiență memorabilă, numai bună de imortalizat și de dat mai departe.

La ENGIE, ne simțim inspirați de poveștile voastre, ale creatorilor de energie, și vă oferim toată energia noastră pentru ca voi să vă bucurați de ce contează cu adevărat.

Creează cu ENGIE un nou început cu ofertele de gaze naturale, energie electrică, servicii tehnice și soluții de energie verde.

Rulează videoul

Creatori de energie

gaz-energie-servicii1
Rulează videoul

Gaz, energie electrică & servicii tehnice

Când ai energie, confort și siguranță, ai și timp să te concentrezi pe ce e cu adevărat important pentru tine. Devii creator de energie savuroasă în bucătărie și de momente jucăușe la tine acasă.

Creează cu ENGIE un nou început cu oferta ta personalizată de gaze naturale, energie electrică și servicii tehnice.

clip-video-engiemobile-1
Rulează videoul

Un nou început online la orice vârstă

Secretul tinereții? Să fii creator de energie pentru cei dragi, la orice vârstă. Când soluțiile sunt la îndemână, ai mai mult timp să te dedici noii cariere de bunic sau să te bucuri de noi experiențe surprinzătoare.a

Acum e atât de simplu să-ți faci toate operațiunile și de acasă. Creează cu ENGIE un nou început online, la orice vârstă!

factura-email
Rulează videoul

Alege factura pe e-mail și dă verde binelui!

Creatorii de energie contribuie, alături de noi și Habitat for Humanity România, la un viitor mai bun pentru copiii de la SOS Satele Copiilor România. Activează-ți factura pe e-mail în doi pași simpli pe engie.ro.

video-2-creatori
Rulează videoul

Creatorii de energie iubesc mașinile electrice

Creează cu ENGIE un nou început în electromobilitate! Descoperă oferta ENGIE e-XPLORE și ai stația ta de încărcare pentru mașini electrice și energie electrică din surse regenerabile.

keyboard_arrow_up