Creează cu ENGIE un nou început!

Hei, tu!

Cel care creezi zâmbete pentru cei dragi!

Tu, care faci din fiecare joacă un moment special!

Sau tu, care îi surprinzi mereu pe cei dragi cu vești neobișnuite.

Cu toții, mari sau mici, suntem creatori de energie pentru cei dragi. Și, în timp ce lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare, acasă rămâne locul în care energia și creativitatea noastră creează noi începuturi. Cu pasiune, transformăm fiecare moment într-o experiență memorabilă, numai bună de imortalizat și de dat mai departe.

La ENGIE, ne simțim inspirați de poveștile creatorilor de energie ca tine! De aceea, le aducem în prim-plan pentru a încuraja și alți creatori să își folosească energia pentru noi începuturi.

Iar pentru toți creatorii de energie, suntem aici cu oferte personalizate de gaze naturale, energie electrică și servicii tehnice.

Creatori de energie

Play Video

Gaz, energie electrică & servicii tehnice

Când ai energie, confort și siguranță, ai și timp să te concentrezi pe ce e cu adevărat important pentru tine. Devii creator de energie savuroasă în bucătărie și de momente jucăușe la tine acasă.

Creează cu ENGIE un nou început cu oferta ta personalizată de gaze naturale, energie electrică și servicii tehnice.

Play Video

Un nou început online la orice vârstă

Secretul tinereții? Să fii creator de energie pentru cei dragi, la orice vârstă. Când soluțiile sunt la îndemână, ai mai mult timp să te dedici noii cariere de bunic sau să te bucuri de noi experiențe surprinzătoare.a

Acum e atât de simplu să-ți faci toate operațiunile și de acasă. Creează cu ENGIE un nou început online, la orice vârstă!

keyboard_arrow_up