Istoricul implicării

Crosul Casiopeea

Anual compania susţine crosul Casiopeea, eveniment sportiv ce vizează strângerea de fonduri pentru lupta împotriva cancerului la sân, organizat de Asociaţia Casiopeea, cu sprijinul diferiţilor sponsori şi parteneri.

Deşi depistarea în faza incipientă a cancerului mamar poate asigura vindecarea totală a bolii, cancerul la sân rămâne totuşi prima cauză de mortalitate în rândul femeilor între 35 şi 55 de ani. Fondurile colectate prin plata taxei de participare vor fi utilizate pentru achiziţionarea protezelor mamare pentru femeile care suferă de cancer la sân.

Crossul Casiopeea se bucură de un mare succes în rândul angajaţilor ENGIE din România care, anual,  şi-au demonstrat ataşamentul pentru cauza luptei împotriva cancerului la sân participând la a cursele organizate în cadrul evenimentului :

  • Cursa copiilor – 1 km
  • Cursa adolescenţilor – 1.7 km
  • Cursa adulţilor – 5 km

În ediţia 2011, ce a reunit peste 2000 de participanţi, compania a ocupat locul doi la Cupa Corporate Challenge cu peste 300 de angajaţi înscrişi la eveniment. Maia Morgenstern, Corina Drăgotescu, Laura Badea şi  Medeea Marinescu au fost prezente la eveniment şi au luat startul în cursa adulţilor.

keyboard_arrow_up