Istoricul implicării

Campania ,,Sport pentru Viaţă’’ la a treia editiţie

Distrigaz Sud a fost principalul sponsor al campaniei ,,Sport pentru Viaţă’’, ediţia a III-a, care îşi propune să conştientizeze, să informeze şi să educe publicul din România asupra importanţei mişcării sportive. Compania a dorit să se alăture acestei iniţiative, scopul nostru fiind acela ca, prin educaţie, să contribuim la creşterea unei generaţii sănătoase.

Campania îşi propune să evidenţieze efectele negative pe care sedentarismul le are asupra sănătăţii oamenilor şi să determine schimbarea atitudinii publicului  faţă de practicarea constantă a sportului.

Cea mai importantă componentă din cadrul campaniei a constituit-o evenimentul ,,Arenele dae joacă’’ ce a avut loc în parcul Herăstrău, in luna mai 2008, la Roata Mare. Marii campioni ai României (Andreea Răducanu, Diana Oprea, Laura Badea, Elisabeta Lipă, Monica Iagăr, Oana Pantelimon, Otilia Bădescu şi Claudia Isăilă) s-au jucat cu cei 1500 de copii şi părinţi, demonstrând că sportul este un mod frumos de petrecere a timpului liber, contribuind în acelaşi timp la o viaţă sănătoasă.

keyboard_arrow_up